TNG
Administratör med fokus på IT till Göteborg

Administratör med fokus på IT till Göteborg

Trivs du som spindeln i nätet samtidigt som du har ett stort intresse för teknik? Då kan du vara vår administratör inom IT!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-04-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kandidatansvarig Göteborg
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Trivs du som spindeln i nätet samtidigt som du har ett stort intresse för teknik? Då kan du vara vår administratör inom IT!

Vill du kombinera din administrativa förmåga med dina vassa IT-skills? Tillsammans med vår kund söker vi dig som vill ha en koordinerande roll inom IT och administration. Här får du arbeta i företagets "Office Administration Team" tillsammans med bland annat bolagets IT-chef. Din roll är bred och kan innefatta allt från administrering av användarkonton, hantering av nya datorer och mobiltelefoner, till IT-inköp och utveckling av företagets system.

Låter detta som något för dig? Tjänsten ska tillsättas omgående så ta chansen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett internationellt ledande bolag inom marinbranschen och nu har du chans att få växa tillsammans med dem! Här får du arbeta i en innovativ miljö med stort fokus på hållbar miljö. I din roll får du chans att bidra med all din energi och kunskap, och i gentjänst få stor personlig utveckling!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer att innefatta systemadministration och support samt förvaltning av bolagets IT system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

  • Bistå med administration, utbildning och support för interna processer och system, exempelvis bokningssystem och on-/offboardingsystem.
  • Ordna med datorer, skrivare, mobiltelefoner, licenser, prenumerationer med mer. 
  • Optimera och förbättra systemprocesser för att uppfylla företagets behov, samt skapa och uppdatera användarhandböcker relaterade till företagets kontors- och IT-system.
  • Inköp av IT-utrustning, programvara och tjänster i ett långsiktigt perspektiv samt kontinuerligt samarbete med leverantörer och partners.
  • Granskning och godkännande av IT-relaterade fakturor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i "Office Administration Team" tillsammans med IT Manager och Office Coordinator. Tillsammans ansvarar ni över IT och administration på företaget samt ansvarar även för att samordna sociala aktiviteter för kontoret tillsammans med andra utsedda kollegor.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på TNG. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning alternativt en överrekrytering. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi gärna att du har:

  • Utbildning inom IT, Business Administration, HR-administration eller liknande.
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom system och office administration, IT samt support och service.
  • Goda kunskaper inom Excell, Windows 10, Exchange, Office365, Active Directory, iOS, Android samt dator- och mobilhårdvara.
  • Behärskar att arbeta på både svenska och engelska.

För att trivas i denna roll behöver du ha en förmåga att se till helhet men även detaljer. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och har ett stort sinne för service. Vidare är du pedagogiskt och kan kommunicera dina IT-kunskaper på ett pedagogiskt sätt. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-12
Kandidatansvarig Göteborg
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16