TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör med fokus på IT till Göteborg

Trivs du som spindeln i nätet samtidigt som du har ett stort intresse för teknik? Då kan du vara vår administratör inom IT!

Vill du kombinera din administrativa förmåga med dina vassa IT-skills? Tillsammans med vår kund söker vi dig som vill ha en koordinerande roll inom IT och administration. Här får du arbeta i företagets "Office Administration Team" tillsammans med bland annat bolagets IT-chef. Din roll är bred och kan innefatta allt från administrering av användarkonton, hantering av nya datorer och mobiltelefoner, till IT-inköp och utveckling av företagets system.

Låter detta som något för dig? Tjänsten ska tillsättas omgående så ta chansen och sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett internationellt ledande bolag inom marinbranschen och nu har du chans att få växa tillsammans med dem! Här får du arbeta i en innovativ miljö med stort fokus på hållbar miljö. I din roll får du chans att bidra med all din energi och kunskap, och i gentjänst få stor personlig utveckling!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll kommer att innefatta systemadministration och support samt förvaltning av bolagets IT system. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara följande:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ingå i "Office Administration Team" tillsammans med IT Manager och Office Coordinator. Tillsammans ansvarar ni över IT och administration på företaget samt ansvarar även för att samordna sociala aktiviteter för kontoret tillsammans med andra utsedda kollegor.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss på TNG. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning alternativt en överrekrytering. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

I denna roll ser vi gärna att du har:

För att trivas i denna roll behöver du ha en förmåga att se till helhet men även detaljer. Som person ser vi att du är lösningsorienterad, strukturerad och har ett stort sinne för service. Vidare är du pedagogiskt och kan kommunicera dina IT-kunskaper på ett pedagogiskt sätt. 

Alla lediga jobb