TNG
Administratör på deltid 50% till Skanska i Malmö

Administratör på deltid 50% till Skanska i Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativ assistent 50% inom ett spännande byggprojekt i centrala Malmö!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-12-23
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Nu söker vi dig som vill arbeta som administrativ assistent 50% inom ett spännande byggprojekt i centrala Malmö!

Vill du ha en nyckelfunktion inom ett av Skånes mest spännande byggprojekt? Nu söker vi dig som brinner för att ge service i en strukturerad och professionell miljö! Här får du möjlighet att arbeta i en roll med en stor variation inom administration, kontor och service. En spännande roll för dig som trivs med ett ansvarsfullt arbete med många sociala kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du en möjlighet att vara en del av ett gediget byggprojekt som kommer att sätta prägel på Malmö stad, och där du kommer att ha en nyckelfunktion inom projektet. Som administrativ assistent kommer dina insatser vara viktiga för projektets framgång och där just ditt arbete är meningsfullt. Detta kommer att vara en attraktiv erfarenhet för dig som är intresserad av entreprenadbranschen och du kommer att erhålla kunskaper som kommer att ge tyngd i ditt CV.

För att vara aktuell för detta uppdraget måste du ha en annan deltidssysselsättning i form av annan anställning eller studier. För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administrativ assistent kommer ditt ansvar att vara brett och spänna över en mängd olika typer uppgifter, till exempel:

  • Agera företagets ansikte utåt och välkomna ankommande gäster och medarbetare.
  • Registrera ankommande personer, ge dem instruktioner gällande deras besök samt koordinera dem till rätt person alternativt lokal.
  • Ansvara för lättar inköp och inventering.
  • Ge enklare presentationer och utbildningar för större grupper.
  • Stödja medarbetare med administrativa uppgifter.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på 50% med start efter årsskiftet som kommer att vara i drygt ett år.
Kunden ser helst att du kan arbeta på förmiddagarna. Vissa dagar kan man även jobba hemifrån

Du kommer alltså att vara anställd som konsult hos oss på TNG och ha en dedikerad Konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Tjänsten är placerad i centrala Malmö, med nära tillgång till kollektivtrafikförbindelser.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen som administrativ assistent tror vi att du är en noggrann person med stort detaljfokus. Du har en känsla för service och drivs av att känna att din insats kommer andra medarbetare till nytta. Du brinner för att skapa struktur och ordning i det du tar dig för och motiveras av att hitta lösningar på problem som uppstår.

För denna tjänsten behöver du ha en avslutad gymnasieutbildning samt arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då Officepaketet och Excel kommer att vara dina dagliga arbetsredskap ser vi gärna att du är bekväm med dessa sedan tidigare.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-23
Lovisa Wang-Larsen
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24