TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör / Researcher till ToFindOut

Trivs du med att arbeta administrativt och strukturerat med informationsinsamling samtidigt som du vill ha inslag av service?

Nu söker ToFindOut, det branschledande företaget inom bakgrundskontroller, sin nästa kollega till sitt research- och kundteam. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i en roll där du får utveckla din administrativa och strukturerade ådra samtidigt som du har daglig kontakt med kunder, kandidater och samarbetspartners. Du börjar din resa med att lära dig processer och rutiner om bakgrundskontroller och efter ca 3-6 månader kommer du att på cirka 50% att jobba mer dedikerat mot ToFindOuts kunder. Som administratör/researcher kommer du arbeta med ToFindOuts leveranser av bakgrundskontroller genom att samla in, granska och sammanställa information.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där de gemensamma styrkorna är ansvar, empati och prestation. 

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och ligger i framkant vad gäller digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som administratör och researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakten som företagens kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocesser.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med 20 kollegor sitter du på TFOs kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Betald mobil
Betald mobil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör/researcher kommer du att efterfråga, ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, vanligtvis i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta med både svenska och utländska bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

 

Efter 3-6 månader när du lärt dig processer och rutiner kommer cirka 50% av din arbetstid att övergå i en kundstödjande och administrativ roll som också leder till en större variation av arbetsuppgifter. Du kommer då ha tätare kontakt med både externa kunder och kundansvariga på ToFindOut. Det innefattar exempelvis att:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm.

Tänkt start är 6/8 eller när rätt person kan vara på plats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att jobba under kontorstider med möjlighet till viss flex.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 Som person tror vi att du:

Alla lediga jobb