TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör sökes till Orkla Foods i Malmö

Jobba med administration på en innovationsavdelning hos ett livsmedelsföretag! Vi söker en administratör till Orkla Foods i Malmö!

Är du duktig på administration och trivs i en stöttande roll? Som administratör hos Orkla Foods i centrala Malmö får du möjlighet att arbeta i en systemnära och administrativ roll inom livsmedelsbranschen på Orkla Foods innovationsavdelning. Tag chansen till ett spännande konsultuppdrag på ett innovativt och välkomnande bolag!

Ditt anställningserbjudande

Orkla Foods erbjuder dig en möjlighet att bidra till deras viktiga arbete med att säkerställa rätt råvaruspecifikationer. Här välkomnas du in i ett trivsamt team hos en organisation som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start i augusti/september och som förväntas pågå till årsskiftet. Du tillhör Orklas innovationsavdelning och din arbetsplats är Orklas kontor i Malmö, med viss möjlighet till hemarbete. Orkla erbjuder ett aktivitetsbaserat arbetssätt med olika arbetszoner, som mindre kontor eller öppet landskap.

Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

Som person har du ett noggrant arbetssätt och säkerställer såväl detaljer som kvalitet i ditt arbete. Du har förmåga att hantera flera saker samtidigt och trivs i en stöttande roll där du får hjälpa och underlätta för dina kollegor. Du hanterar snabbt de incidenter som uppstår och samarbetar med andra för att få den information som behövs. Vidare har du lätt för att behålla fokus och är duktig på att kommunicera. 

Alla lediga jobb