TNG
Administratör till Atea Finance

Administratör till Atea Finance

Vi söker två systemvana administratörer med fokus på avtalshantering till Atea Finance AB i Kista

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-11-04
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pauline Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Vi söker två systemvana administratörer med fokus på avtalshantering till Atea Finance AB i Kista

För ett längre konsultuppdrag hos Atea Finance söker vi två duktiga administratörer med fokus på avtalshantering. Är du en person som trivs i en miljö med stort kundfokus och har en god förmåga att se helheter? Tycker du om att arbeta i ett högt tempo med kunniga kollegor som vill hjälpa dig att utvecklas? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Båda uppdragen är konsultuppdrag, på 6 månader och 1 år, där du är anställd hos oss på TNG men uthyrd till Atea Finance AB.

Atea Finance AB är helägt av Atea och erbjuder finansieringslösningar till Ateas kunder. Man är idag drygt 20 medarbetare inom specialistförsäljning och operations och är placerade i Ateas kontorsnät från Umeå i norr till Malmö i söder. Hos Atea Finance är det alltid nära till beslut. Kulturen präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör ligger fokus på avtalshantering, allt från formaliakontroll och signering av avtal till leveransgodkännande, förtidslösen, avslut och restvärdeshantering. Du arbetar dagligen i flera olika system och hanterar inkommande frågor från både externa kunder, samarbetspartners och kollegor vilket innebär att du måste ha en förmåga att ha en helhetssyn samt är analytisk och mycket kundorienterad. Du arbetar främst mot externa kunder samt den interna sälj- och ekonomiavdelningen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir anställd av TNG och uthyrd till ett stort internationellt IT-bolag där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en utvecklande miljö med administration. Tjänsten är ett konsultuppdrag på drygt ett år med goda möjligheter till förlängning alt. anställning hos kunden. Tjänsten är på heltid med start omgående. Atea Finance sitter i fina lokaler i Kista. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

  • erfarenhet av administration av hyres- och leasingavtal 
  • goda kunskaper i excel
  • god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.
  • SAP kompetens är meriterande

Du har en god analytisk förmåga och har lätt för att driva och leda ditt eget arbete.
Att du har ett öga för helheter och flöden med en god förmåga att strukturera och prioritera bland dessa är viktigt. Eftersom Atea Finance jobbar mycket mot kunder är det viktigt att du trivs med många kontaktytor och strävar efter att göra kunden nöjd. Du känner dig trygg med att kommunicera både på svenska och engelska i tal och i skrift.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-04
Pauline Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pauline Karlsson

0721461248

Räkna ut avståndet till jobbet

Kronborgsgränd 1,Kista