TNG

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi nu en administratör till deras kontor i Stockholm. Sök idag!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Till Deloitte söker vi nu en administratör till deras kontor i Stockholm. Sök idag!

Är du en administratör som trivs allra bäst när det är mycket att göra och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Trivs du även att arbeta med siffror och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

Nu har du möjligheten att jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor. Du kommer att få arbeta i ett utmanande och spännande affärsklimat där du får möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Du kommer att i sitta i moderna lokaler mitt i Stockholm city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få ta dig an en spännande och utmanande roll där du arbetar nära flertalet delägare och erfarna medarbetare. Här får du möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Vår kund erbjuder en modern arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och free seating. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att driva dina egna processer. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att ha en central roll och arbeta för att se till att det operationella arbetet fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

  • Arbeta med fakturering
  • Uppdatera säljmaterial och hemsidor
  • Kvalitetssäkra offerter och avtal
  • Uppdatera tidrapporter
  • Boka och förbereda möten och resor
  • Vara med i planering av event och utbildningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer arbeta ensam som administratör och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du är även strukturerad och duktig på att göra prioriteringar i ditt arbete. Då du kommer att arbete med flera olika personer beroende på arbetsuppgift ser vi också att du har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta. 
Du bör ha mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete inom ekonomi. 

Deloitte

Deloitte

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-13
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map