TNG

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi nu en serviceorienterad och flexibel administratör inom affärsområdet Consulting i Stockholm!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-09
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Till Deloitte söker vi nu en serviceorienterad och flexibel administratör inom affärsområdet Consulting i Stockholm!

Är du en administratör som trivs allra bäst i ett högt tempo och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Drivs du av att ge en högkvalitativ service? Trivs du även att arbeta administrativt och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

På Deloitte får du jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor som ger möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få ta dig an en utmanande och omväxlande roll där du arbetar nära flertalet partners och erfarna medarbetare på avdelningen Consulting. Du får en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar. Här blir du en del av ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att ha en central roll och arbeta för att se till att det operationella arbetet på avdelningen Consulting fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

  • Supportera partners med exempelvis kalenderhantering, reseräkningar och boka möten
  • Arbeta med leverantörsfakturor
  • Uppdatera dokument och Consultings intranät
  • Avtalshantering inklusive arkivering
  • Supportera och vara med i planering av event och utbildningsresor inom Consulting
  • Löpande sammanställning och uppdateringar i säljstödssystemet Salesforce
  • Ta hand om ad-hoc uppgifter i teamet av administrativ karaktär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer vara en del av Back Office teamet på 6 personer och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö.Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation i central Stockholm. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Outlook och Office paketet. Har du dessutom erfarenhet av Salesforce eller Palette är det meriterande. 

Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-09
Amanda Karlsson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map