TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi nu en administratör till deras kontor i Stockholm. Sök idag!

Är du en administratör som trivs allra bäst när det är mycket att göra och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Trivs du även att arbeta med siffror och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

Nu har du möjligheten att jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor. Du kommer att få arbeta i ett utmanande och spännande affärsklimat där du får möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Du kommer att i sitta i moderna lokaler mitt i Stockholm city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer du att få ta dig an en spännande och utmanande roll där du arbetar nära flertalet delägare och erfarna medarbetare. Här får du möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Vår kund erbjuder en modern arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och free seating. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att driva dina egna processer. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att ha en central roll och arbeta för att se till att det operationella arbetet fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer arbeta ensam som administratör och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande affärsklimat med högt tempo och många kontaktytor. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation.

 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för den här tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll. Du är även strukturerad och duktig på att göra prioriteringar i ditt arbete. Då du kommer att arbete med flera olika personer beroende på arbetsuppgift ser vi också att du har goda sociala färdigheter och har lätt för att samarbeta. 
Du bör ha mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.

Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete inom ekonomi. 

Alla lediga jobb