TNG

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi en serviceorienterad och flexibel administratör till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Till Deloitte söker vi en serviceorienterad och flexibel administratör till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Är du en administratör som trivs allra bäst när det är mycket att göra och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Gillar du att arbeta självständigt där du får möjligheten att ta egna initiativ? Trivs du även att arbeta administrativt och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

Nu har du möjligheten att jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor. Du kommer att få arbeta i ett utmanande och spännande affärsklimat där du får möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Du kommer att i sitta i moderna lokaler mitt i Stockholm city.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer får du ta dig an en spännande och utmanande roll där du arbetar nära flertalet delägare och erfarna medarbetare. Du kommer att arbeta i en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Deloitte erbjuder en modern arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och free seating. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att driva dina egna processer. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du arbeta för att se till att det operationella arbetet fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

  • Arbeta med fakturering av exempelvis klienttimmar i Maconomy
  • Uppdatera säljmaterial och hemsidor
  • Kvalitetssäkra offerter och avtal
  • Uppdatera tidrapporter
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Skicka ut avtal för signering
  • Sammanställning av rapporter
  • Ta hand om ad-hoc uppgifter av administrativ karaktär
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta är omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till en tillsvidareanställning. Du kommer arbeta ensam som administratör och får en trevlig arbetsplats med glada kollegor och varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö. Kontoret är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en administrativ tjänst. Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Ett krav för tjänsten är dock att du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift, då rollen innebär att du kommer att använda både svenska och engelska i din dagliga kommunikation. Vi förutsätter också att du har god systemvana samt goda kunskaper i Excel och Office paketet. Har du dessutom erfarenhet av ekonomisystemet Maconomy är det meriterande.

Det är viktigt att ha förmågan att prioritera ditt arbete och ta egna initiativ då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor.

Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Amanda Karlsson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Stockholm, Stockholm


map