TNG
Administratör till Deloitte i Stockholm

Administratör till Deloitte i Stockholm

Till Deloitte söker vi en serviceorienterad och flexibel administratör till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-19
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Till Deloitte söker vi en serviceorienterad och flexibel administratör till deras kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Trivs du allra bäst när det är mycket att göra och brukar få höra att du är den berömda "spindeln i nätet"? Gillar du att arbeta självständigt där du får möjligheten att ta egna initiativ? Trivs du även att arbeta administrativt och har en naturlig fallenhet för att skapa struktur?

Nu har du möjligheten att jobba på ett expansivt internationellt företag med många kontaktytor då Deloitte söker en administratör till deras nystartade avdelning Business & Billing Services.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör på Deloitte kommer får du ta dig an en spännande och utmanande roll där du arbetar nära flertalet delägare och erfarna medarbetare. Du kommer att arbeta i en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Deloitte erbjuder en modern arbetsmiljö som präglas av flexibilitet och free seating. Du får en omväxlande roll med mycket eget ansvar och blir en del av ett team på ett 20-tal medarbetare. Du kommer att sitta i moderna lokaler mitt i Stockholm city.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du arbeta för att se till att det operationella arbetet fungera på ett bra och smidigt sätt. Bland annat kommer du att: 

 • Arbeta med fakturering av exempelvis klienttimmar i Maconomy
 • Registrera nya uppdrag 
 • Hantera leverantörsfakturor
 • Supportera avseende avtal och övrig administration
 • Supportera samt koordinera vid möten och events
 • Underhålla och uppdatera dokument samt mallar
 • Ta hand om ad-hoc uppgifter av administrativ karaktär
 • Hantera administrativa arbetsuppgifter kopplat till Deloittes interna utbildningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är tänkt att starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag som sträcker sig till 30 september 2021, med möjlighet till en tillsvidareanställning därefter. Du arbetar måndag till fredag 08.00-17.00, på kontoret som är placerat på Rehnsgatan nära Rådmansgatans tunnelbanestation. Under sommarhalvåret arbetar du 08.00-16.00.
I denna process gör vi löpande urval, därför kan tjänsten tillsättas före sista ansökningsdatum. 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid din personliga lämplighet i den här rekryteringsprocessen, därför är det viktigt att du besitter förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete samt ta egna initiativ då du kommer jobba med flera processer och uppgifter parallellt. Det är också viktigt i rollen att kunna arbeta självständigt och ha hög integritet inför dina arbetsuppgifter. Du är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta under ett högt tempo, då arbetstoppar kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceorienterad, effektiv och flexibel i kontakten med dina kollegor. Eftersom rollen innebär många kontaktytor är det också av relevans att du är kommunikativ, tillmötesgående och utåtriktad. För att lyckas i rollen samt trivas hos Deloitte tycker du om att arbeta kreativt och noggrant samt är en positiv och ansvarstagande person som är bra på problemlösning.

 • Du har minst gymnasial utbildning
 • Du behärskar svenska samt engelska obehindrat både i tal och skrift
 • Du har god systemvana, alternativt en fallenhet för att lära dig nya system
 • Besitter goda kunskaper i Powerpoint, Word och Office paketet
Deloitte

Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på LinkedIn och Twitter.

Uppdragsgivare Deloitte
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-19
Linnea Wäringe
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Rehnsgatan 11, 113 57 Stockholm