TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratörer till Deloitte i Stockholm

Deloitte söker två flexibela och ansvarstagande administratörer till kontoret i Stockholm.

Är du en van administratör som vill bli en del av Deloittes Business & Billing Services-avdelning och arbeta med att ge affärsstöd till företagets fem affärsområden i Stockholm, Göteborg och Malmö? Här erbjuds du möjligheten att jobba i ett engagerat team på ett expansivt och internationellt företag med många kontaktytor.

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Vi erbjuder

Som administratör på Deloitte kommer du att arbeta i en central administrativ tjänst med mycket eget ansvar där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling.

Deloittes kultur präglas av att vara inkluderande, öppen och hjälpsam, med ett mycket nära samarbete där kollegorna jobbar mot gemensamma mål tillsammans för hela Deloitte. Här får du tillgång till ett globalt nätverk av erfarna kollegor som bidrar till att du kan stärka både dig själv samt företagets klienter och verksamhet. Genom kontinuerlig feedback och en coach som stöttar din karriär hjälper Deloitte dig att hitta och utveckla just dina styrkor. Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Deloitte, och ta del av intervjuer med medarbetare på Deloitte.se/karriar.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Om rollen

I den här rollen tillhör du Deloittes Business Service-grupp som hanterar bland annat leadership support. Detta innebär att du är ett administrativt stöd till ledare med chefsansvar i organisationen.

Exempel på arbetsuppgifter innefattar:

Detta är en heltidsanställning där du utgår från kontoret som ligger på Rehnsgatan, centralt i Stockholm. Du kommer att vara en del av ett team på 8 personer och arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 08.00-17.00. Under sommarperioden 15 juni-15 sep arbetar du 08.00-16.00. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vi söker

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har en avslutad examen på gymnasienivå samt flerårig erfarenhet i liknade administrativa roller. Vi ser gärna att du har god vana av leadership support, inklusive att boka och samordna möten samt hantera administrativa uppgifter av både enklare och komplexare karaktär, både på löpande och ad hoc basis. Det är också önskvärt att du har erfarenhet och ett nuvarande intresse för att boka konferenser samt att vara ett stöd under olika event.

Du förväntas ha en stark drivkraft och ansvarskänsla samt vara noggrann och ha lätt för att prioritera och arbeta självständigt. Förmågan att anpassa dig till förändrade omständigheter och lösa oväntade problem på ett kreativt sätt är viktigt. Erfarenhet från en konsultfirma eller advokatbyrå är meriterande.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta i olika system och har goda kunskaper i Microsoft Office paketet samt ett intresse av att använda nya verktyg vid behov. Du behöver också behärska svenska och engelska obehindrat, både i tal och skrift, då rollen innebär daglig kommunikation på båda språken.

What impact will you make?

På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Alla lediga jobb