TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till ett längre deltidsuppdrag

Är du intresserad av ett självständigt uppdrag som administratör? Nu finns chansen för dig till ett längre uppdrag på deltid!

Tycker du om att lägga upp ditt arbete som du vill? Gillar du administrativa uppgifter och struktur? Då kan det vara dig vi söker till ett längre konsultuppdrag på deltid till vår kund ITS (Svenska Informations- och Telekommunikationsstandardiseringen) i Kista.

Varmt välkommen med dig ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som administratör på deltid hos ITS får du inblick i en spännande samhällsfunktion. Tjänsten är självständig och flexibel, du kan själv bestämma arbetstider efter vad som passar dig bäst.

ITS huvuduppgift är att tillvarata och företräda sina medlemmars intressen i standardiseringsarbetet inom det
informations- och telekommunikationstekniska området.

För dig som är i början av dina studier eller av andra skäl söker en deltidssysselsättning på längre sikt kan det här uppdraget vara perfekt.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Det här är en deltidstjänst som förväntas omfatta cirka 25h/månaden. ITS kontor ligger i Kista och det finns möjlighet att utföra arbetet på distans och på tider som passar dig. 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå under en längre tid.
Du är anställd som konsult hos oss på TNG och har en dedikerad konsultchef vid din sida, som säkerställer din trivsel och utveckling under uppdragets gång.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som administratör ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom administration och att du har goda kunskaper i Microsoft Office. 

Vi tror att du är intresserad av en längre deltidstjänst och nyfiken på ITS uppdrag. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera och tycker om att arbeta självständigt.

Du uttrycker dig professionellt på svenska i både tal och skrift. 

Alla lediga jobb