TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till ett ledande konsultbolag

En Administratör inom Backoffice sökes till ett konsultbolag i Stockholm, sök idag!

Är du en person som gillar att arbeta i en dynamisk miljö med varierande arbetsuppgifter? Gillar du att arbeta med en bred kundyta och är det en självklarhet att stötta din omgivning? Denna tjänst som Administratör inom Backoffice i Stockholm är då helt rätt för dig, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att arbeta i ett engagerat och stöttande team, där effektivitet samt resultat är i fokus. Som anställd är du betydelsefull och därför värnar vi om ditt välmående. I arbetsmiljön finns det utvecklingsmöjligheter och med tiden kommer ditt ansvarsområde att växa. Som konsult hos TNG erbjuds du en trygg anställning, med bland annat kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer bland annat:

Sammanfattningsvis ska du supportera inköp i verksamheten genom ovanstående punkter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret är placerad i centrala Stockholm och du kommer att ingå i ett team. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid, men om du är rätt person för tjänsten finns det möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är mellan 08.00-17.00. Det skulle vara utmärkt om du kunde börja omgående.

VEM ÄR DU?

Vi lägger stor vikt på personlighet och söker en engagerad person. Du ska ha tidigare erfarenhet, som exempelvis administratör eller inköpsassistent. Det är meriterande om du känner till eller har jobbat med olika inköpsverktyg. Du bör ha goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal och skrift.
I rollen som Administratör till Backoffice ska du även stötta ledningen och inte ha problem med att ta dig an nya uppgifter. Att ha ett kritiskt tänkande är inga problem för dig.

Alla lediga jobb