TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Folkuniversitetet i Stockholm

Nyfiken och initiativtagande administratör som gillar ordning och reda till Folkuniversitetet kansli i Stockholm

Vill du arbeta i en av Sveriges största utbildningsorganisationer, i en bred administrativ roll med stor variation på arbetsuppgifter? Är du en lösningsorienterad person med god samarbetsförmåga, som är strukturerad, självgående och flexibel? Strålande! Folkuniversitetet anställer nu en administratör på deltid till förbundskansliet i centrala Stockholm.

Välkommen att läsa mer och skicka sedan in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att arbeta på Folkuniversitet förbundskansli i Stockholm tillsammans med tio engagerade kollegor. På kansliet sker samordningen för de fem regionerna ute i landet där verksamheten äger rum. Kansliet ansvarar för gemensam kommunikation, utveckling, omvärldsbevakning och fördelning av folkbildningens statsbidrag.

Centralt kontor
Centralt kontor
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I din roll som administratör på Folkuniversitetet förbundskansli kommer du att arbeta inom en rad olika verksamhetsområden såsom inköp, dokumenthantering, intern kommunikation och kontorsadministration.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning efter provanställning på deltid 75% (28h/vecka) med arbetstider enligt överenskommelse. Din arbetsplats kommer att vara på Folkuniversitetet förbundskansli som ligger på Eriksbergsgatan 1A i Stockholm och du rapporterar till kansli- och kommunikationschefen. Tänkt start är i mitten på augusti.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen är du en person som älskar ordning och reda. Du är bra på att se helheten och tar gärna egna initiativ. För dig är det en självklarhet att vara professionell och serviceinriktad och du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tycker, liksom vi, att det är viktigt med folkbildning och att alla människor ska ha tillgång till kunskap och skapande.

Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från utbildning, folkbildning eller idéburen organisation. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft 365, såsom Office 365, Sharepoint, Teams och Outlook. Du pratar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Alla lediga jobb