TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Gilead Sciences

Har du ett intresse för läkemedelsbranschen och är en administratör ut i fingerspetsarna?

Vi söker nu en erfaren administratör till ett uppdrag till läkemedelsbolaget Gilead Sciences Nordic med placering i Solna. Sök jobbet redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig ett uppdrag som konsult hos Gilead Sciences Nordic som innebär spännande utmaningar och möjligheten att utvecklas i en ny organisation. Du kommer i rollen att få vara delaktig i större implementeringsprojekt och få möjlighet till att påverka verksamheten i sin helhet. 

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att tillhöra avdelningen för Market Access och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra det nordiska teamet för Market Access på 7 personer och rapportera till Head of Market Access Nordics.Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet administration och komplexa system. Du är van att arbeta efter tydliga arbetsprocesser regelverk och rutiner, samt erfarenhet av teknisk dokumenthantering. Tidigare erfarenhet från läkemedelsbranschen är ett krav. Du besitter också väldigt goda kunskaper i Excel och Powerpoint. 

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du drivs av att leverera på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter.

Alla lediga jobb