TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till KAM Support hos Ahlsell

Till Ahlsells huvudkontor i Stockholm söker vi dig som vill stötta KAM och säljare med administration av kunder!

Är du en handlingskraftig person som motiveras av att få saker gjorda och att hjälpa och stötta andra? Vill du vara med på Ahlsells utveckling och fortsatta framgång? Då tror vi du är rätt person för tjänsten som Administratör till KAM Support hos Ahlsell på huvudkontoret i Marievik!

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en värdestyrd organisation som erbjuder sina medarbetare utveckling och mycket god arbetsmiljö. På Ahlsell är kulturen kamratlig och möjligheterna att påverka din situation är stora. Då Ahlsell är ett försäljningsinriktat företag är tempot högt och det finns ett starkt driv framåt och det tror vi att du kommer att trivas med.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Rollen innebär att du hanterar administrativa uppgifter för KAM Support för att underlätta och effektivisera arbetet i teamet. Du kommer att vara en del av ett härligt välkomnande team bestående av sex kollegor som jobbar tillsammans och stöttar varandra i stort och smått. KAM Support är en viktig kugge i den interna organisationen och du har mycket kontakter främst med KAM, säljare, e-handel och med kreditavdelningen. Mycket av den information som KAM support arbetar med kopplas till prissättning som i sin tur har betydelse för Ahlsells fortsatta framgång.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta administrativt, gärna på en lite större arbetsplats, och som är van användare av Officepaketet. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden till rollen som Administratör till KAM Support.

Ahlsells tre värdeord är Ansvar, Öppenhet och Enkelhet, vilket präglas i allt vi gör både med kund, leverantör och kollega. Du gillar utmaningar, är prestigelös och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Att kunna kommunicera väl via mail och via telefon på svenska är något som kommer till nytta i rollen i alla de kontakter som du kommer att ha. Administration kräver ordning och reda och förmågan att jobba strukturerat mot dina mål. Du är en "doer" och drivs av att självständigt få saker gjorda.

Alla lediga jobb