TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till kortare uppdrag på 50% i Malmö

Vi söker nu en administratör till vår kund i Malmö för ett kortare uppdrag på 50%

Är du en driven och strukturerad administratör? Hr du en annan huvudsaklig sysselsättningen eller passar det dig av andra skäl bra att jobba på 50%?

Till vår kund i Malmö söker vi i så fall dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I den här rollen som administratör med fokus på inköp och order så är du ansvarig för att koordinera och säkerställa att varuflödet fungerar korrekt. Du arbetar i nära samarbete med företagets kunder, distributörer och producenter runt om i världen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill jobba på halvtid i en administrativ roll med fokus på orderhantering. För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du känner dig bekväm med att kommunicera både på engelska och svenska i tal och skrift, samt har erfarenhet av att arbeta i Visma 2000 och Officepaketet sedan tidigare. 

Som person behöver du vara strukturerad och driven i ditt arbete och tycka om att ha mycket kontakt både internt och externt. 

Alla lediga jobb