TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till kund i Kungsbacka

Brinner du för administration och orderhantering? Nu söker vår kund en administratör till produktionen i Kungsbacka!

Är du en självgående person som vill utveckla din servicekänsla och administrativa kunskap? Här får du arbeta i ett affärssystem på inköpsavdelningen och blir en viktig funktion med mycket interna kontakter. Vår kund har sin produktion i Kungsbacka och erbjuder kompletta lösningar för ergonomisk lyft för kunder över hela världen.

Tjänsten skall tillsättas omgående och vi ser detta som ett kortare konsultuppdrag på några månader, men det kan komma att ändras och bli längre. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att lära dig mer om inköp, produktion och orderhantering. Kunden erbjuder:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Här blir du en del av ett dynamiskt företag med en spännande framtid. Du kommer stötta inköpsteamet som består av 4 kollegor med administrativa uppgifter. Just nu befinner sig företaget i en förändringsfas och skall byta affärssystem i månadsskiftet januari/februari och därför behövs just du.

Tjänsten skall tillsättas omgående och är ett konsultuppdrag på minst 3 månader. För rätt person finns det goda möjligheter att uppdraget förlängs med ytterligare någon månad hos företaget. Som konsult omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du känner dig bekväm med att arbeta med dator som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system.
Du jobbar kanske inom lager, logistik eller produktion idag och hanterar lite ordar och inköp vid sidan av. Som person är du också strukturerad, noggrann och gillar administrativa rutiner. Du trivs att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Du skall kunna svenska och engelska i både tal och skrift.

Alla lediga jobb