TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till kund i Stockholm!

Vi söker en systemvan administratör till vår kund i Stockholm med start i mitten på augusti

Är du snabblärd, noggrann och tycker om administrativa uppgifter? Nu söker vår storkund i Stockholm en administratör med arbetsuppgifter kopplat till artikelmasterdata-administration. Är det du? Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan idag!

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till 30/12 2022.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår storkund i Stockholm med kontor i Solna behöver förstärka teamet med en strukturerad och noggrann administratör. De tillämpar hybridlösning och därför har du möjlighet att arbeta hemifrån 2 dagar/vecka.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Löne&shyutveckling
Löne­utveckling
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innebär stöttning i olika typer av administrativa uppgifter men har sin tyngd i registrering av artikelinformation, både uppdatering av befintliga artiklar och nyregistrering.

 

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och goda kunskaper i Officepaketet. Vi söker dig som har lätt för att lära och snabbt kan komma in i arbetet. Vidare ser vi att du kan arbeta bra både i grupp och självständigt. Det är viktigt med noggrannhet och struktur. Som person önskar vi att du är positiv, serviceminded och en problemlösare. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och behärska svenska och engelska i tal och skrift.

VEM ÄR DU?

Alla lediga jobb