TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till kundtjänst i Stockholm

Vill du jobba med kundservice och administration? Ett perfekt jobb för dig som trivs med kundkontakt och gillar finans!

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi dig som vill jobba i en spännande tjänst där du kommer verifiera ägarstrukturen bland våra företagskunder. Teamet sitter i fina lokaler mitt i city i Stockholm. Du får många nya kollegor vilket breddar ditt professionella nätverk. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare hos vår kund får du jobba i ett härligt team på en arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en bra introduktion som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom administratör till kundtjänst. Dessutom får du inblick i ekonomi- och finansieringslösningar.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör till kundtjänst kommer du arbeta med att verifiera verklig huvudman. Det innebär bl.a. att du kommer:

Att verifiera verklig huvudman är numera ett lagkrav för de flesta svenska företag och viktigt i arbetet med att förhindra penningtvätt och annan olaglig verksamhet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid med start den 11:e februari. Uppdraget är tänkt att pågå tom den 31:a maj, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten inleds med utbildning i processer och system.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är ansvarsfull och har en hög servicenivå. Du behöver vara förtroendeingivande och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Som person är du noggrann och pålitlig. Vi tror att du har sammanlagt ett par års erfarenhet inom servicerelaterat. Du har goda systemkunskaper samt vana av Officepaketet och du kommunicerar obehindrat i både tal och skrift.

Alla lediga jobb