TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Prowash i Stockholm

Vi söker nu en administratör till ett konsultuppdrag hos Prowash i Stockholm. Ansök redan idag!

Har du tidigare arbetat med administration och trivs med att vara spindeln i nätet? Gillar du att samla in information och skapa manualer eller lathundar? Då är denna tjänst rätt för dig! Vi söker en ny medarbetare som kan stötta Prowash i Kista, Stockholm, under några månader. Välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att:

 

Värt att veta

Uppdraget startar den 8:de augusti 2022 och pågår i 3-4 månader. Du kommer att bli anställd av TNG och jobba som konsult hos Prowash. Tjänsten är på heltid och arbetet kommer ske på kontoret som är placerat i Kista, Stockholm. Urval sker löpande.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har arbetat med administration och är duktig på att samla in information och förstå vad uppgiften går ut på. Du är kommunikativ och har goda kunskaper inom Officepaketet. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat. 

Som person ser vi att du är engagerad, systematisk och ordningsam samt trivs med att vara spindeln i nätet.

Alla lediga jobb