TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Roth Sverige AB

Söker du din nästa utmaning inom administration och motiveras av en bred roll med mycket ansvar? Här är möjligheten för dig!

Roth Sverige söker för ett föräldravikariat på minst 12 månader en administratör som bland annat ska ansvara för orderhantering och kontorsservice. Vi söker därför dig med administrationsvana inom order/logistik och med erfarenhet av affärsystem.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. VI är en mindre spelare på den svenska VVS-marknaden men med en stark och positiv utveckling framåt! Vi erbjuder våra kunder tyskproducerade produkter med hög kvalitét och tillhör ett stabilt internationellt koncernbolag. Roth Sverige erbjuder dig en familjär och flexibel arbetsmiljö där alla i teamet hjälps åt för att trivas och prestera. 

 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Frukost
Frukost
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer få en nyckelroll hos oss och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team på sex personer, vilka du kommer ha ett nära och dagligt samarbete med. Vi har nyligen flyttat till nytt fräscht kontor på Bulltofta i Malmö.

 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en administrativ roll inom order och/eller logistik. Du har även erfarenhet av att arbeta i något affärssystem, med fördel SAP. 

För att trivas och passa in i rollen behöver du vara ansvarstagande och ha ett systematiskt arbetssätt. Detta då du kommer att hantera många varierande arbetsuppgifter som kräver att du är strukturerad, ordningsam och kan prioritera. Vidare är du en kommunikativ person som är konstruktiv i ditt samarbete med andra. Hos oss är det viktigt att alla hjälps åt och kan hugga i där det behövs därför tar du gärna initiativ för att driva ditt arbete framåt och är prestigelös i din roll. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har lätt för att bearbeta information och ta till dig nya arbetsuppgifter. 

Välkommen med din ansökan!

 

Alla lediga jobb