TNG
Administratör till Roth Sverige AB

Administratör till Roth Sverige AB

Söker du din nästa utmaning inom administration och motiveras av en bred roll med mycket ansvar? Här är möjligheten för dig!

Arbetsgivare Roth Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Frukost Frukost
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Anna Messa
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Söker du din nästa utmaning inom administration och motiveras av en bred roll med mycket ansvar? Här är möjligheten för dig!

Roth Sverige söker för ett föräldravikariat på minst 12 månader en administratör som bland annat ska ansvara för orderhantering och kontorsservice. Vi söker därför dig med administrationsvana inom order/logistik och med erfarenhet av affärsystem.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. VI är en mindre spelare på den svenska VVS-marknaden men med en stark och positiv utveckling framåt! Vi erbjuder våra kunder tyskproducerade produkter med hög kvalitét och tillhör ett stabilt internationellt koncernbolag. Roth Sverige erbjuder dig en familjär och flexibel arbetsmiljö där alla i teamet hjälps åt för att trivas och prestera. 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer få en nyckelroll hos oss och dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Registrering och hantering av order, fakturor, priser, bonusar och kreditar mm. 
  • Kundkontakt via telefon och mejl
  • Transportbokning och koordinering 
  • Kontorsservice inkl. posthantering
  • Inköp av bl. a. kontorsmaterial och frukost 
  • Kontakt med huvudlagret och kontoret i Danmark
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team på sex personer, vilka du kommer ha ett nära och dagligt samarbete med. Vi har nyligen flyttat till nytt fräscht kontor på Bulltofta i Malmö.

 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en administrativ roll inom order och/eller logistik. Du har även erfarenhet av att arbeta i något affärssystem, med fördel SAP. 

För att trivas och passa in i rollen behöver du vara ansvarstagande och ha ett systematiskt arbetssätt. Detta då du kommer att hantera många varierande arbetsuppgifter som kräver att du är strukturerad, ordningsam och kan prioritera. Vidare är du en kommunikativ person som är konstruktiv i ditt samarbete med andra. Hos oss är det viktigt att alla hjälps åt och kan hugga i där det behövs därför tar du gärna initiativ för att driva ditt arbete framåt och är prestigelös i din roll. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har lätt för att bearbeta information och ta till dig nya arbetsuppgifter. 

Välkommen med din ansökan!

 

Roth Sverige AB

Roth Sverige AB

Kompletta VVS-system – vi är med hela vägen!

Roth Sverige säljer och marknadsför kompletta VVS-system. Vi är en del av Roth Industries GmbH och med våra starka logistik- och systemlösningar från vårt nordeuropeiska huvudkontor Roth North Europe A/S, är vi bra utrustade och starka på den svenska marknaden.

Vi är specialister på golvvärme- och tappvattensystem och har ett brett och komplett produktsortiment. Våra proffesionella experter har alla en VVS-teknisk bakgrund och erfarenhet i branschen.
Vår externa säljorganisation täcker hela Sverige och arbetar varje dag för att ge våra kunder service samt utbildning inom våra produkter och system, således blir det en hög standard och effektivitet när de använder Roth systemlösningar.

Våra produkter säljs via VVS-grossister och är därför lättillgängliga för den professionella installatören.

Roth Sverige levererar ritningar, materialspecifikationer och dimensioneringsförslag. Vi hjälper er att förverkliga era projekt – och vi är bara ett telefonsamtal bort när ni behöver support. Vi har skickliga experter som hjälper er vidare – både med praktiska uppgifter och svårigheter ni kan stöta på under resans gång. Vi tar även fram installationsförslag och beräkningar inom områdena:
• Roth vattenburna golvvärmesystem
• Roth MultiPex® rörsystem
• Roth AluLaserPlus® rörsystem

Arbetsgivare Roth Sverige AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-01-27
Anna Messa
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Messa

0721-646971

Räkna ut avståndet till jobbet

Höjdrodergatan 22, Malmö