TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Stockholm!

Självgående och noggrann administratör med systemintresse till Svensk Elstandard i Stockholm!

Är du en prestigelös administratör som älskar administrativa arbetsuppgifter? SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Låter detta som någonting för dig? Varmt välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få en gedigen genomgång av befintliga arbetsuppgifter och under en övergångsperiod gå parallellt med deras nuvarande ansvariga. Du kommer därefter även att få hjälp av en mentor för att på sikt kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. SEK Svensk Elstandard är en stabil organisation som är mån om sin personal. Det är ett litet och sammansvetsat team vilket också innebär att arbetsuppgifterna kommer att variera både högt och lågt beroende på vad som händer inom organisationen.

Du erbjuds en marknadsmässig lön, med ett gediget förmånspaket där du har tillgång till friskvårdsbidrag, massage, sex veckor semester samt ATF-dagar.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du arbeta självständigt i en roll som administratör/dokumentregistrerare.

Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Kontoret ligger i Kista, ett stenkast från Kista galleria. Du kommer arbeta heltid, främst på kontoret men med möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Organisationen består i dagsläget av 13 medarbetare.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader och för rätt person finns det möjlighet att bli överrekryterad vid uppdragets slut. Tänkt tillträde är omgående eller så fort rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration, gärna med revisionshantering och med vana att ta egna initiativ och planera ditt eget arbete. Vidare talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har god prioriteringsförmåga samt gillar att arbeta efter deadlines. Du behöver också ha god datorvana och med lätthet hantera Microsoft Word och Excel

Alla lediga jobb