TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till storbank i Stockholm!

Detaljfokuserad och noggrann administratör inom Loro till en av våra största banker i centrala Stockholm

Vi söker för en storbanks räkning en administratör som vill jobba med utländska bankers konton (Loro teamet). Är du noggrann, administrativt lagd och har en förståelse för betalflöden? Välkommen att skicka in din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Team Loro ansvarar för utländska bankers konton i svenska kronor hos vår kund, en välkänd storbank i Stockholm.

Arbetsuppgifter för rollen är att administrera lorokonton och hantera betalningsflöden. Du kommer även ha kontakt med utländska banker samt hantera eventuella returer och andra betalningsärenden och annat inom kundtjänst.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som löper 12 månader och förväntas starta 1/3 2023. Placering är centralt i Stockholm!

Våra förväntningar

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från administrativa roller och har intresse och förståelse för bank och betalflöden. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Alla lediga jobb