TNG

Administratör till Storbank i Stockholm!

Tycker du administration är kul och har ett intresse för finansbranschen? Sök tjänsten som administratör till storbank i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-22
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Amanda Karlsson
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Tycker du administration är kul och har ett intresse för finansbranschen? Sök tjänsten som administratör till storbank i Stockholm

Nu söker vi två administratörer / Junior Editors till ett spännande uppdrag med start omgående till en storbank i Stockholm. Detta då vår kund behöver tillfällig förstärkning av duktiga administratörer som gillar att leverera kvalité!

Du får möjlighet att komma in på ett välkänt företag, lära känna nya kollegor och inte minst få en fot in i en spännande bransch. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att administrera och dokumentera uppgifter hos vår kund. Detta kommer innebära att matcha ihop unika koder mot kunder för att kunna publicera relevanta meddelanden i internetbanken och mobilapp.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är tänkt att pågå under mars månad och du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00. Du kommer sitta i Stockholm, Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

I denna tjänst ser vi gärna att du har:

  • Tidigare erfarenhet av enklare administration
  • Goda kunskaper i Excel och vara en snabb datoranvändare.
  • Vara noggrann, ha ett kvalitetstänk och ta ansvar för dina arbetsuppgifter, då det är många som förlitar sig på din administrativa förmåga och ditt arbete förmedlas direkt till kund.
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-22
Amanda Karlsson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet


Pyramidvägen 7


map