TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Svensk Elstandard i Stockholm!

Har du arbetat som administratör och vill ha en ny utmaning? SEK Svensk Elstandard i Stockholm söker nu en dokumenthanterare!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektroniska området i Sverige. Vill du bidra med din noggrannhet och prioriteringsförmåga och bli en del av ett harmoniskt och familjärt team?

Varmt välkommen med din ansökan!

SEK Svensk Elstandard svarar för standardisering inom elområdet i Sverige och samordnar svenskt deltagande i internationellt och europeiskt standardiseringsarbete.

Du kommer att få en gedigen genomgång av befintliga arbetsuppgifter och under en övergångsperiod gå parallellt med vår nuvarande ansvariga. Du kommer därefter även att få hjälp av en mentor för att på sikt kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter. SEK Svensk Elstandard är en stabil organisation som är mån om sin personal. Det är ett litet sammansvetsat team vilket också innebär att arbetsuppgifterna kommer att variera med både högt och lågt beroende på vad som händer inom organisationen.

Du erbjuds en marknadsmässig lön, med ett gediget förmånspaket där du har tillgång till friskvårdsbidrag, massage, sex veckor semester samt ATF-dagar.

6 v semester
6 v semester
Massage
Massage
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I den här tjänsten kommer du att få arbeta självständigt i en roll som administratör/dokumentregistrerare där till större delen arbetar på kontoret i Kista men med möjlighet att jobba hemifrån.

Du kommer att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Kontoret ligger i Kista ett stenkast från Kista galleria. Du kommer att arbeta på kontoret men ha möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Du kommer att bli en del av en organisation på 13 medarbetare. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration. Vidare talar och skriver du såväl svenska som engelska obehindrat. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har god prioriteringsförmåga samt gillar att arbeta efter deadlines.

Alla lediga jobb