TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Helpdesk till Swedbank i Stockholm

Nu söker vi en Administratör till teamet på Swedbank i Sundbyberg, välkommen med din ansökan!

Har du jobbat med administration och gillar att ha kontakt med mycket människor? Har du kanske arbetat tidigare med Facility helpdesk eller Facility manager och vill nu ha en ny utmaning? Då har vi en tjänst för dig, sök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du har en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med. Tjänsten ger dig också en möjlighet att starta din interna karriär på en av de större bankerna i Norden och få jobba med en verksamhet som är högprioriterat.

Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som administratör kommer du att hantera ärenden från Swedbanks olika fastigheter. Felanmälningar kan handla om allt från trasig kaffemaskiner, dörrar som inte går att låsa till vattenläckage där det blir akuta insatser som måste prioriteras.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är ett konsultuppdrag på över ett år fram till sista juni 2023 med möjlighet till förlängning och startar i maj eller när rätt person kan vara på plats. Det är viktigt att du kan arbeta hela sommaren 2022. Arbetstiderna är 38,5 tim/veckan och ligger schemalagda mellan 08:00 – 17:00.

Rollen kommer vara placerad i Sundbyberg, men just nu sitter gruppen hemma och jobbar och kommer förmodligen göra det i cirka ett halvår till.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll där du haft en koordinerande roll. Som person är du väldigt serviceinriktad och kan förklara komplicerade saker om fastigheten på ett lättförståeligt sätt. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker när oväntade fel uppstått.

Eftersom man har nära samarbete med kollegor inom Facility Operations behöver du vara en lagspelare som ställer upp och är flexibel som person.

Alla lediga jobb