TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Timepromotion

Timepromotion i Täby söker efter en administratör som trivs med att jobba varierat. Läs mer och sök idag!

Vill du jobba självständigt i en administrativ roll? Gillar du att samarbeta och ge service på högsta nivån? Har du ett intresse för klockor och ett öga för detaljer? Som administratör på Timepromotion får du möjligheten att jobba med högkvalitativa klockor från Breitling på en stabil arbetsplats. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administratör får du jobba i en varierad roll där du själv får lägga upp arbetet. Du kommer att vara ensam i rollen som administratör vilket ger dig möjligheten att både förvalta det administrativa, samtidigt som du får utveckla och effektivisera denna funktion på lång sikt. Här får du vara en viktig del i arbetet med reparationer av kunders klockor för att leverera en högklassig service. Detta innebär att du kommer att ha både interna och externa kontaktytor.

Här får du jobba på en trevlig arbetsplats i fina lokaler där personalomsättningen är låg. 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Timepromotion. Tjänsten är tänkt att starta i början av februari och inleds med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är vanliga kontorstider måndag till fredag. Du kommer att sitta i fräscha lokaler i Täby.  

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du tidigare jobbat i en administrativ roll, gärna inom produkthantering eller liknande. Då du är ensam i denna funktion är du självständig i ditt arbete och har ett noggrant och strukturerat tillvägagångssätt. Du trivs med att ge en mycket god service både intern och externt och är professionell i din kommunikation. Du tycker det är kul att ta dig an ny kunskap och information samt ser problemlösning som en naturlig del av arbetet. Du har goda kunskaper inom Excel och officepaketet samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. 

Alla lediga jobb