TNG
Administratör till Toshiba

Administratör till Toshiba

Toshiba Tec Nordic söker en administratör till deras Business Support i Stockholm. Sök redan idag!

Uppdragsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-08-20
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Toshiba Tec Nordic söker en administratör till deras Business Support i Stockholm. Sök redan idag!

Är du en administratör ut i fingerspetsarna och drivs av att arbeta i team? Vill du arbeta i en social roll där du får möjlighet att agera spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att tillhöra avdelningen för Business Support och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Lägga upp, hantera och avsluta serviceavtal 
  • Fakturera och kreditera
  • Vara delaktig i projekt för nya affärer
  • Fördela och hantera inkommande ärenden i ärendehanteringssystemet
  • Hjälpa orderavdelningen med att lägga viss typ av order
  • Samarbeta med olika avdelningar internt

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer där samarbete genomsyrar det dagliga arbetet. Under introduktionen kommer du tilldelas en mentor som hjälper dig att få den bästa möjliga starten. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Starten för tjänsten är i mitten på augusti. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av administration och arbete i olika system. Du är van att arbeta efter tydliga arbetsprocesser och rutiner. Har du erfarenhet av fakturering och kontrollrapportering är det starkt meriterande. Även erfarenhet av systemet Evatic ses som meriterande. 

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du drivs av att leverera på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en social miljö med många kontaktytor och är en lagspelare som alltid vill bidra.

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic

Toshiba Tec Nordic är ett helägt dotterbolag till Toshiba TEC Corp. i Japan och erbjuder multifunktionsskrivare, etikettskrivare, lösningar för dokumenthantering samt support och service för den nordiska marknaden. Vi erbjuder även digitala skärmar/skyltsystem och konferensteknik. Huvudkontoret ligger i Solna, Sverige, med filial i Finland och distributörer i Danmark och Norge. Toshiba Tec Nordic har ca 140 anställda. Den svenska verksamheten är miljö-, kvalitet- och arbetsmiljöcertifierad enligt ISO 14001, ISO 9001och OHSAS 18001. Miljöfrågorna är högt prioriterade av Toshiba. Vi har under många år arbetat konsekvent och målinriktat för att se till att våra produkter och affärsprocesser är skonsamma för miljön. En del av Toshibas hållbarhetsarbete är klimatkompensering. Genom att stötta olika miljöprojekt runt om i världen kompenserar vi för de utsläpp som vår verksamhet och våra produkter genererar. Vi kallar arbetet Carbon Zero.

Uppdragsgivare Toshiba Tec Nordic
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-08-20
Linnea Wäringe
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Frösundaviks allé 1, Solna