TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Toshiba

Toshiba Tec Nordic söker en administratör till deras Business Support i Stockholm. Sök redan idag!

Är du en administratör ut i fingerspetsarna och drivs av att arbeta i team? Vill du arbeta i en social roll där du får möjlighet att agera spindeln i nätet? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du att tillhöra avdelningen för Business Support och dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer där samarbete genomsyrar det dagliga arbetet. Under introduktionen kommer du tilldelas en mentor som hjälper dig att få den bästa möjliga starten. Tjänsten är på heltid och är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Starten för tjänsten är i mitten på augusti. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och har tidigare erfarenhet av administration och arbete i olika system. Du är van att arbeta efter tydliga arbetsprocesser och rutiner. Har du erfarenhet av fakturering och kontrollrapportering är det starkt meriterande. Även erfarenhet av systemet Evatic ses som meriterande. 

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du drivs av att leverera på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Du trivs i en social miljö med många kontaktytor och är en lagspelare som alltid vill bidra.

Alla lediga jobb