TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Trobar mitt i Stockholm City

Nu söker vi en administratör till Trobar, ett specialistbolag inom legal tech. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som är en fena på administration och har en god känsla för service! Har du servicekänsla och är noggrann och kan anpassa dig efter vad som händer under dagen?

Vi intervjuar löpande så sök tjänsten redan idag!Ditt anställningserbjudande

Trobar AB är ett legal tech-företag som tillhandahåller företag och organisationer med modern digital teknik för att effektivt söka juridisk information. Visionen är att vara den ledande aktören i Sverige för juridiska informationstjänster och bevakningssystem genom att tillhandahålla våra kunder domar och andra rättshandlingar i en modern och lättnavigerad digital plattform.

Du kommer till en bolag som går väldigt bra och med den ökade orderingången behöver de extra hjälp. Du kommer ingå i ett team med flera experter där trivseln är väldigt hög och samarbetet fungerar bra. Hos Trobar blir du en viktigt medarbetare som får möjlighet att vara med i deras spännande utveckling!

Som konsult hos TNG får du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat att:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från kontoret på Norra Bantorget, ett stenkast från Centralen med närhet till kollektivtrafik. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom administration och har erfarenhet av någon typ av kundservice. Du är strukturerad, noggrann och självgående.

Du har kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du serviceorienterad och har förmågan att prioritera bland uppgifterna som kommer in under arbetsveckan.

Alla lediga jobb