TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till vårt konsultnätverk i Stockholm

Nu söker vi dig som är administratör till vårt konsultnätverk! Välkommen med din intresseanmälan för framtida uppdrag i Stockholm!

Är du en administratör som söker nya uppdrag? Vill du ha en roll där du får möjlighet att sköta diverse administrativa uppgifter, samtidigt som du får hantera flera interna och externa kontaktytor? Bli då en del av TNGs konsultnätverk i Stockholm! Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom administration utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Du får möjlighet att lära känna olika företag samt utvecklas i olika branscher, och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen med din intressanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för en administratör kan variera beroende på bransch, företag och specifika behov, men vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

Värt att veta

Som konsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Detta är en annons för intresseanmälan till framtida uppdrag. När man blir anställd hos oss för ett bemanningsuppdrag innebär att du blir anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god erfarenhet inom administration och som är serviceminded ut i fingerspetsarna. Du har en god förmåga att effektivt kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i administrativa system. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som konsult ser vi att du är flexibel och kan snabbt sätta dig in i kundens behov. Du är kommunikativ, noggrann och självgående. Du har utmärkta kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Alla lediga jobb