TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör till Ventilationsgruppen Service.

Tycker du om att vara spindeln i nätet och gillar att arbeta självgående? Just nu söker Ventilationsgruppen en administratör!

Har du tidigare erfarenhet inom administration och gillar att vara spindeln i nätet? Som administratör på ventilationsgruppen kommer du vara VD:s högra hand och hjälpa dina kollegor i vardagen. Som person ser vi dig som är strukturerad och gillar att arbeta under eget ansvar. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!Ditt anställningserbjudande

Ventilationsgruppens arbete innefattar mätning, genomförande, kontroller och justeringar. Tre begrepp för att beskriva hur vi jobbar är genom handlingskraft, praktiskt tänkande och omfattande yrkeskunskaper.Detta uppdraget är ett konsult uppdrag och du kommer vara anställd via TNG. Detta är ett konsultuppdrag på halvtid men med en långsiktighet. 

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du: 

 
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Uppdraget är ett konsultuppdrag på halvtid med långsiktighet. Kontoret ligger i Grimmered, V. Frölunda och där finns tjänster inom ventilation och inomhusklimat. Företaget täcker hela Stor-Göteborg och arbetar huvudsakligen mot fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggentreprenörer, fastighetsförvaltande bolag, industrier samt offentliga förvaltare. Du kommer vara VD:s högra hand och kommer både kunna arbeta på plats men också hemifrån.


Våra förväntningar

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet inom administration eller någon likanderoll. Vi ser att du är strukturerad och självgående person som tycker om att vara spindeln i nätet. Du kommer vara VD:s högra hand och underlätta vardagen för dina kollegor som befinner sig ute på fälten. Vi ser dig som en lösningsorienterad person som har lätt för att förstå system. Ett plus är om du kan SDF systemet men det är inget krav. 

 

 

Alla lediga jobb