TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör – utvecklas som konsult hos oss!

Administratör - utvecklas som konsult hos oss!

Hos oss får du möjlighet att testa på nya arbetsuppgifter, knyta kontakt med olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher! Välkommen som administratör till konsultnätverket på TNG i Stockholm.

På TNG ges du möjlighet att välja en karriär inom administration utifrån vad som passar sig bäst, heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Detta med en trygg anställning, ett schysst företag med kollektivavtal i ryggen.


Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att administrera och dokumentera uppgifter hos en av våra uppdragsgivare. Det kan exempelvis innebära:

Värt att veta

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har – din kompetens. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget, får en introduktion som nyanställd och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.


Vi erbjuder möjligheter att arbeta med administration inom olika branscher, inklusive bank- och finanssektorn, tillverkningsindustrier, utbildningsföretag, servicesektorn, försäljningsföretag, teknisk utveckling och marknadsföring. På våra kunders arbetsplatser kan vi antingen bemanna hela team eller så kan du arbeta tillsammans med företagets befintliga personal. Dessutom är det inte ovanligt att våra konsulter erbjuds fast anställning på företaget efter avslutat uppdrag.

Våra förväntningar

För att lyckas som administratör och konsult behöver du:

Alla lediga jobb