TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratörer inom penningtvätt (AML)

Intresserad av ett kort uppdrag på ett finansbolag i Stockholm? Vi söker 5 administratörer med intresse för ekonomi och juridik.

Just nu söker vi fem analytiska administratörer till compliance-teamet på ett finansbolag i Stockholm. Det är ett kortare uppdrag med start nu efter årsskiftet - perfekt för dig som studerar (och har paus mellan terminerna), nyligen tagit examen inom exempelvis ekonomi eller juridik och är intresserad av ett jobb på kortare basis (eller om du av av annan anledning vill jobba på kortare basis). Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML-administratör kommer du att jobba i ett finansbolags penningtvättssystem och stötta under en arbetstopp nu efter årsskiftet. Du erbjuds att komma in på ett stort finansbolag och lära dig mer om frågor kopplade till AML och compliance. Det finns även en chans att på sikt jobba deltid, parallellt med studier eller din huvudsakliga sysselsättning.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML-administratör kommer du att vara en viktig resurs i arbetet med compliance och penningvätt. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett kortare konsultuppdrag via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult via oss ute hos vår kund som är ett stort finansbolag i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start 7 januari och kommer att pågå i ungefär en månad. Uppdraget kan bli längre eller kortare, beroende på hur datamängden utvecklar sig. Det finns möjlighet att fortsätta som deltid, beroende på hur företagets behov ser ut. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill lära dig mer om AML, compliance och har ett intresse för administrativt arbete inom bank och finans. 

Det är bra om du:

Alla lediga jobb