TNG
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Göteborg

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-18
Centralt kontor Centralt kontor
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Ny Teknik Ny Teknik
Anna Rydbacken
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.

Hos oss kommer du som affärsansvarig rekryterare få möjlighet att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt bemötande. Likaså en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse, där varje kandidat bedöms efter sin kompetens och inget annat. Du får en självständig roll där du driver dina egna rekryterings- och bemanningsuppdrag men i nära samarbete med dina kollegor; kundansvariga, kandidatansvarig och konsultchef.

Som affärsansvarig rekryterare på TNG får du helt enkelt dagligen bidra till att våra viktiga målgrupper, kunderna och kandidaterna, får en rekryteringsupplevelse i världsklass. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag och dina insatser oerhört viktiga. 

Du kommer bland annat att mötas av;

 • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta smart och effektivt.
 • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
 • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
 • Förmåner såsom flexibla arbetstider, modern abetsmiljö (co-working kontor) och mycket intern kompetensutveckling.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder. 

Som affärsansvarig rekryterare på TNG kommer du arbeta med att:

 • Driva dina egna rekryteringsprocesser inom rekrytering och bemanning av tjänstemän, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.
 • Delegera delar av dina processer till vår kandidatansvariga rekryterare och rekryteringsassistent.
 • Samarbeta med konsultchefen i konsultaffärer och bemanningsuppdrag.
 • Självständigt utveckla dina kundrelationer och därigenom skapa nya affärer.
 • Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten.
 • Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat.

 

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team av kundansvariga, affärsansvariga rekryterare och kandidatansvarig. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på ett co-working kontor (United Spaces) i centrala Göteborg. Varje morgon prioriterar vi gemensamt resurserna för dagens uppgifter där ditt bidrag är väsentligt för att snabbt nå rätt resultat.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som krävs för att du ska genomföra en lyckad rekryteringsprocess och att du är tydligt målfokuserad. Detta eftersom du har ett personligt ansvar för att skapa goda resultat och relationer med dina kunder och kandidater.

För att startsträckan inte ska bli för lång behöver du ha praktisk kunskap av att rekrytera olika typer av roller, och gärna rekrytering till extern kund. Det underlättar om du har kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Är du även kunnig inom sourcing är det meriterande.

Som person behöver du vara;

 • Strukturerad, för att kunna prioritera bland många arbetsuppgifter hela tiden.
 • Kommunikativ, för att kunna förmedla information så att mottagaren uppfattar dig korrekt.
 • Problemlösare, eftersom det är det vi rekryterare gör hela dagarna. Du kommer ställas inför situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att din tid läggs på rätt saker.
 • Serviceorienterad, så att de kandidater och kunder du har kontakt med känner sig väl bemötta och omhändertagna. 
TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-06-18
Anna Rydbacken
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Rydbacken

031-7612225

Räkna ut avståndet till jobbet


United Spaces, Östra Hamngatan 16


map