TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsansvarig Rekryterare till TNG i Göteborg

Vill du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering på innovativt företag? Välkommen till TNG i Göteborg!

Som affärsansvarig rekryterare på TNG får du dagligen bidra till att våra viktiga målgrupper - kandidater och kunder - får en upplevelse i världsklass! Här kommer du som brinner för kundnöjdhet och kandidatupplevelse att trivas.

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Vad sägs tex om världens första projekt med social AI-rekryteringsrobot eller en transparent rekryteringsprocess. Dina blivande kollegor har högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass, vilket de hela tiden gör enligt våra kunder. Och vi ser nu fram emot att få förstärkning av just dig! Välkommen till TNG i Göteborg.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom kompetensbaserad rekrytering.

Du kommer bland annat att mötas av;

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med dina kundansvariga kollegor ansvarar du för att skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en lika högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesserna och ditt samarbete med kandidatansvarig och konsultchef.

Självständigt kommer du att;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt får vara delaktig i det dagliga arbetet och använda dina befintliga kunskaper. Parallellt får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Dessutom, under de första månaderna av din anställning kommer du även få lära känna resten av företaget och alla funktioner som finns med en nationell introduktion i Stockholm.

Rollen som rekryterare ställer krav på att du självständigt kan driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning. Du kommer att behöva styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat.

Hos oss har du förmånen att arbeta tillsammans med flertalet affärsansvariga rekryterare och i tätt samarbete med resten av teamet (kundansvariga, konsultchef och kandidatansvarig). Du kommer arbeta på vårt moderna kontor i centrala Göteborg med regionchefen som närmaste chef.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du har en god förståelse för vad som behövs i en lyckad rekryteringsprocess och att du har en tydlig målfokusering. Det är ditt ansvar att vi skapar goda resultat och relationer med kunder och kandidater. Du behöver därför vara strukturerad och bra på uppföljning så att ingen förloras på vägen. 

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du ha skaffat dig praktisk kunskap av att genomföra rekrytering av olika typer av roller, och gärna till extern kund. Du bör också ha kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att leta upp kandidater är det meriterande, då vi inom vissa områden erbjuder även denna tjänst.

Alla lediga jobb