TNG
Affärsansvarig rekryterare till TNG i Stockholm

Affärsansvarig rekryterare till TNG i Stockholm

Rekryteringskonsult till innovativa TNG i Stockholm som vill jobba fördomsfritt med rekrytering och interim med fokus på teknik

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-17
6 v semester 6 v semester
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Friskvård Friskvård
Martin Åkerblom
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Åkerblom

Rekryteringskonsult till innovativa TNG i Stockholm som vill jobba fördomsfritt med rekrytering och interim med fokus på teknik

Har du erfarenhet av att arbeta med rekrytering och bemanning inom supply chain, logistik, industri men förstår att det krävs mer än bara ett cv-urval för att matcha rätt? Eller har du kanske erfarenhet av att arbeta i en teknisk roll och nyfiken på att jobba med rekrytering?

Nu har du möjlighet att utveckla dig inom fördomsfri rekrytering och bemanning. Vi söker dig som på ett kompetensbaserat och fördomsfritt sätt vill hjälpa kunder att kompetenssäkra sin organisation. Här blir du en del av ett team med erfarna och engagerade kollegor som varje dag utmanar branschen. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tillsammans med dina kollegor bidrar du dagligen till en hållbar arbetsmarknad. Eftersom vi på TNG har stort fokus på innovation inom HR-tech utvecklar vi ständigt våra system, arbetssätt och processer för att arbeta datadrivet, kompetensbaserat och fördomsfritt. Det gör att du kommer till ett av Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag.

På TNG är vi stolta över att alla våra medarbetare bidrar till vår innovationstakt. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi genom ett starkt engagerade, högt driv och gemensamt fokus utvecklar vår verksamhet både kort- och långsiktigt för att vara Tought Leader inom fördomsfri rekrytering och bemanning

Hos oss kommer du få jobba med;

  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och verktyg för att ge dig bästa förutsättningar att arbeta kompetensbaserat, fördomsfritt och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
  • Förväntningar på att ditt bidrag varje dag gör att vi kan fortsätta leverera förstklassiga tjänster till våra kunder och kandidater.
  • Ett innovativt företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
  • En utvecklande tjänst där du är med och vidareutvecklar våra erbjudanden och metoder.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som affärsansvarig rekryterare med fokus på ingenjörer och tekniska profiler är du tillsammans med dina kollegor en av TNG:s nyckelpersoner och tillsammans fortsätter ni leverera bra resultat till våra kunder. I din roll kommer du i första hand rekrytera inom vårt affärsområde TNG Tech, men arbetar även med rekryterings- och bemanningsuppdrag i andra branscher.

Du arbetar nära våra Kundansvariga säljare där ni genom ett professionellt och rådgivande bemötande skapar hög kundnöjdhet. Du förväntas även skapa en högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse i nära samarbete med våra konsultchefer.

Som en del av vårt team kommer du att arbeta med;
• Rekrytering och interim av ingenjörer och tekniska profiler
• Aktivt delta i TNG Tech forum i Stockholm
• Driva egna processer inom rekrytering, interim och bemanning av tjänstemän


Du kommer också;
• Tillsammans med kundansvarig driva och utveckla kundsamarbeten samt skapa nya affärer.
• Omvärldsbevaka i syfte att hitta behov inom olika branscher
• Visst deltagande i prospektering och bokning av kundmöten
• Få stöttning av konsultchef i dina interims- och bemanningsuppdrag
• Självständigt och tillsammans med kundansvarig utveckla nya kundsamarbeten
• Styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå bästa resultat

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att få en onbordning men kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.
Rollen ställer höga krav på att du självständigt driver dina rekryteringsprocesser. Du styr och prioriterar din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i ett högpresterande team av kundansvarig, affärsansvariga rekryterare och konsultchef. Teamet jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i en fantastisk miljö på TNG:s huvudkontor (bredvid Mall of Scandinavia) i Solna och vid hemmakontoret beroende på vad som passar bäst för tillfället och uppgiften.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här rollen söker vi dig som älskar att vara spindeln i nätet med många kontaktytor, såväl internt som externt. Du har en tydlig målfokusering och brinner för att ta tillvara på affärsmöjligheter och nå goda resultat.

Vi tror att du:
- Är van att jobba i ett högt tempo med fokus på leverans
- Har erfarenhet av att jobba med försäljning och gillar att agera rådgivare före, under och efter ett uppdrag
- Har erfarenhet av att arbeta med interims uppdrag
- Har förståelse för att skapa värde för kunden
- Har goda kunskaper i svenska och engelska (eftersom du dagligen kommunicerar med kunder både inom och utanför Sverige)

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-17
Martin Åkerblom
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Åkerblom

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7 Solna