TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsansvarig utesäljare till Ahlsell Uppland

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba på marknadsledande Ahlsell inom byggsegmentet

Är du en driven, ansvarstagande och kundfokuserad person? Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen? Bra! Då har vi jobbet för dig. Ahlsell fortsätter växa och söker nu en passionerad säljare till region Uppland med ansvar för kund-, affär- och tillväxt inom bygg.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Affärsansvarig utesäljare blir din uppgift att bearbeta kunder inom segmentet Bygg och ansvara för deras utveckling. Våra kunder är proffs som bygger, installerar och underhåller.

Som utesäljare hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en viktig del av vårt säljteam och driva försäljning mot nya och befintliga kunder.

Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Med din kunskap inom bygg skapar du förtroende hos Ahlsells prospekt och kunder inom region Uppland. 

Placeringsort för tjänsten är Norrtälje.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som på ett engagerande, drivande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten, lyhörd, ansvarstagande och resultatorienterad.

Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen och från försäljning och/eller bygg- eller hantverksbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter. 

Alla lediga jobb