TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsdriven Försäljningschef, Scandinavian Biogas

Strategisk och operativ Försäljningschef med stark affärsdriv och globalt fokus till Scandinavian Biogas i södra Sverige

På Scandinavian Biogas arbetar vi tillsammans för att bidra till ett fossilfritt, cirkulärt och hållbart samhälle. Vi är en av Nordens största privata producenter av biogas och står nu inför stora och spännande förändringar och stark tillväxt och söker nu nya medarbetare!

Scandinavian Biogas söker en affärsorienterad Head of Sales Inbound/Försäljningschef som ska utveckla strategiska kunder inom substrat och biogödsel och på så sätt driva utvecklingen mot en mer hållbar energianvändning. Vill du vara delaktig i vår expansion och trivs i en strategisk och operativ roll där du tillbringar mycket tid tillsammans med våra kunder och leverantörer samt initierar och slutför affärer? Har du intresse av att identifiera och utveckla nya kundsegment för att utveckla affären och lönsamheten? Sök!

Ditt anställningserbjudande

Som Försäljningschef för affärsområde Sverige, får du möjlighet att vara med om verksamhetens stora expansion med sikte på att bli en global aktör inom biogasproduktion. Du får möjligheten att bygga upp en vinnande och stark säljkultur och vi erbjuder dig en affärsnära roll samt möjligheten att arbeta strategiskt och målstyrt med din säljorganisation. På Scandinavian Biogas skapar vi cirkulära flöden och hållbara produkter utav biologiskt avfall. Välkommen till ett företag med starka finanser och ljus framtid.

Här får du:

 

6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Som Försäljningschef för affärsområde Sverige kommer du att ansvara för att uppfylla affärsområdets säljmål, optimera lönsamheten samt säkerställa nöjda kunder. Du kommer strukturerat att bygga och utveckla marknadens bästa säljorganisation. Du ansvarar för framtagning av samarbetsavtal, upphandlingar samt har ansvar för stora industrikunder. Tillsammans med säljorganisationen identifierar du nya tjänster och arbetar aktivt med segmentering av befintlig kundstock.

Du kommer att:

Värt att veta

Som Försäljningschef för affärsområde Sverige kommer du jobba nära dina kunder och leverantörer och du har regelbundna möten med dem. Din placeringsort är företrädesvis i södra Sverige (tex Helsingborg/Kalmar) och den säljorganisation som du kommer att bygga upp kommer också primärt att utgå från södra Sverige. Du rapporterar till Business Area Executive/Managing Director.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är både en entreprenör och en strateg. Du har stort eget driv, är mycket strukturerad och motiveras av att bygga verksamheter, identifiera affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. Som person är du en god kommunikatör med en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Du är proaktiv och lösningsorienterad.

Du har:

Alla lediga jobb