TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsdriven Gruppchef till Sweco i Malmö

Vill du driva och utveckla en grupp av Sveriges ledande järnvägskonsulter? Sweco söker nu en gruppchef till Malmö!

Sweco i Malmö söker nu en affärsdriven chef för en grupp inom elkraft. Här får du chans att bli involverad i några av Sveriges mest intressanta järnvägsprojekt. Vi söker dig som vill arbeta i en roll där fokus ligger på vårdande av kundrelationer, skapande av affärer, medarbetarutveckling och där du operativt i uppdragen får möjlighet att bidra med din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Gruppchef på Sweco kommer du ges frihet att utveckla din grupp och affärsområde för att nå uppsatta mål. Du får vara med och bidra till nå visionen att bli de mest respekterade konsulterna för infrastrukturprojekt. Du kommer att representera ett starkt varumärke och har många tekniska specialister internt till ditt förfogande. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i rollen kommer du att få stöd från gruppchefskollegor. 

Du får möjlighet att bli involverad i några av Sveriges mest intressanta järnvägsprojekt. Här i Södra Sverige kan vi nämna vårt ansvar att planering av nytt dubbelspår mellan Ängelholm och Helsingborg och planeringen för fyrspårsutbyggnad mellan Flackarp och Lund. Högre upp i landet förnyar vi Sveriges mest trafikerade järnvägssträcka, arbetar med Stockholm Centralstation samt planeringen för Sveriges första höghastighetsjärnväg. Vi arbetar regionöverskridande i projekten och har därmed ett nationellt samarbete i många projekt. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds möjligheter till cross border samarbete. 

Bonus
Bonus
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef ansvarar du för en grupp om ca 10-15 personer inom elkraft. Gruppen arbetar med konsulttjänster inom elteknik för järnväg och anlitas för projektering, granskning och besiktning av olika elanläggningar. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. Vi ser stor marknadspotential och förväntar oss därför tjänsteutveckling och tillväxt inom gruppens verksamhetsområden.

Rollen som gruppchef kommer innefatta att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att utgå från kontoret på Drottningtorget i Malmö, men resor kommer att ingå i tjänsten. Som gruppchef ingår du i regionledningen för Sweco Rail-bolaget tillsammans med tio gruppchefskollegor och rapporterar till regionchef.

VEM ÄR DU?

För att lyckas och prestera i rollen som gruppchef söker vi dig som har:

I rollen som gruppchef söker vi dig som vill jobba i en bred roll med flera olika arbetsuppgifter där du får ha fokus på teknik, affärer och på kompetensutveckling av medarbetare. Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande.

För att trivas i denna roll ser vi att du tycker om ett högt tempo, har en stark initiativförmåga och viljan att självständigt driva ditt och ditt teams arbete framåt mot uppsatta mål. Du är en affärsmässig, engagerad, nyfiken person som drivs av att arbeta med fokus på lösningar. Du är en god kommunikatör som andra har lätt att få förtroende för, du inspirerar dina kollegor och trivs i dialogen med kunder.

Alla lediga jobb