TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsinriktad CFO till expansiva Maxcon i Örebro

Proaktiv och operativ CFO till växande Maxcon i Örebro

Har du arbetat som ekonomichef eller controller och vill arbeta i en bred roll med ansvar för koncernens ekonomi och vara en nyckelperson i utvecklingen av företagets verksamhet? Trivs du med att ha ett mångfacetterat arbete, med många kontaktytor och en ledande roll i en verksamhet under utveckling och tillväxt, så väl organiskt som förvärvsbaserat? Då kan du vara den CFO som vi söker till Maxcon i Örebro.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Maxcon är en expansiv installations- och konsultgrupp med stor erfarenhet och bred kompetens inom projektering, installation och service av sprinkleranläggningar. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Maxcon har kontor i Örebro och Stockholm och bedriver entreprenads-, service- och underhållsarbeten. Företaget har även en egen teknikenhet för både intern och extern projektering av sprinkleranläggningar. Som CFO kommer du vara ett stöd, rapportera till och arbeta nära VD/koncernchef i koncernens utvecklingsresa.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en förmåga att ta ett ägarperspektiv och styra mot ett högre bolagsvärde. Du är engagerad, driven, proaktiv och ansvarsfull. Du attraheras av utmaningar och är lösningsorienterad samt strukturerad med förmåga att prioritera och analysera. Du har också en god social och kommunikativ förmåga.

Alla lediga jobb