TNG
Affärsintresserad HR Business Partner till Ahlsell

Affärsintresserad HR Business Partner till Ahlsell

Vill du arbeta nära chefer i en affärsinriktad organisation? Nu finns chansen att bli en del av Ahlsells fantastiska HR-team!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-23
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Helena Björk
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vill du arbeta nära chefer i en affärsinriktad organisation? Nu finns chansen att bli en del av Ahlsells fantastiska HR-team!

HR-teamet har de senaste åren bidragit till att medarbetarengagemang står högst upp på agendan i affärsplanen, ett ökat fokus på ledarskap och en fördubbling av antal kvinnliga ledare. Allt under en period då Ahlsell haft en fortsatt stark tillväxt.

Ahlsell vänder sig till proffs och är Sveriges ledande distributör med heltäckande sortiment inom installationsområdet. Förutom ett stort butiksnätverk så har vi Sveriges största E-handel och en logistik i världsklass.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som HR Business Partner hos oss kommer du arbeta i en strategisk, operativ och chefsnära HR-roll. Du kommer arbeta nära vår regionchef och försäljningschefer i region Sydost och region Öst. Du ingår i respektive regions ledningsgrupp.

Så har vi vårt HR-team som, om vi får säga det själva, är fantastiska! Här blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt.

Vi har kommit en bra bit på vår digitaliseringsresa, och jobbar just nu med att automatisera uppföljning av HR KPI:er.

Ahlsell är en av de största aktörerna på sin marknad med en lång historia, återkommande kunder och en imponerande tillväxt. Som HR Business Partner är det utvecklande att få verka i vår vinnande kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som HR Business Partner kommer du att arbeta som generalist inom HR och arbeta nära ledningen i region Sydost och region Öst samt i en eller flera av våra divisioner. Du kommer också att arbeta nära och i dialog med fackklubb och förtroendevalda. I din roll kommer du bland annat arbeta med att:

  • Coacha, stötta och utmana chefer i organisationen i HR-frågor, såsom lärande och utveckling, rekrytering, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Organisationsutveckling och förändringsarbete inklusive förhandlingsansvar
  • Vara en aktiv del av regionala ledningsgrupper, och i förekommande fall i divisionsledning, där du driver HR-frågor i enlighet med våra värderingar och affärsidé
  • Driva arbetet med ledarskap, medarbetarengagemang och kultur
  • Arbeta för att implementera HR-rutiner och beslut
  • Ansvara för HR-processer vid förvärv inom dina regioner
  • Arbeta organisationsövergripande med områden inom HR
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir del av ett HR-team bestående av ett 20-tal personer, varav 7 HR Business Partners och ca 13 personer inom HR-operations bestående av lön, administration, IT och controlling. Du rapporterar till HR direktör Sverige som ingår i Sveriges ledningsgrupp.

Din utgångspunkt är Ahlsells fina och fräscha huvudkontor i Marievik, Stockholm, men du är också närvarande i de regioner som du ansvarar för där du ingår i ledningsgrupperna och bidrar aktivt till att utveckla affären.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig mer flerårig erfarenhet av HR med kompetens inom lärande och utveckling, arbetsrätt, rekrytering och introduktion, inkludering och mångfald samt arbetsmiljö och rehab. Du är van att stötta, coacha och ge olika perspektiv till cheferna för att utveckla ledarskapet, affären och verksamheten. Du driver HR-frågor som en naturlig del av affären, vilket ställer krav på att du självständigt initierar, driver och förankrar olika frågor och projekt. Det är avgörande att du trivs att samarbeta med andra och har förmågan att bygga goda relationer. Du har en god förhandlingsvana och då vi är en affärsdriven organisation söker vi dig med ett resultatfokus och ekonomisk förståelse.

Du känner dig bekväm med att hålla föredrag och workshops, och genom din kommunikativa förmåga skapar du förtroende och engagemang bland chefer, medarbetare och samarbetspartners. Då vi är på en digitaliseringsresa, letar vi efter dig som är intresserad och har erfarenhet av att jobba med olika system inom HR och digitalisering av People processer.

I grunden har du en högskoleutbildning inom beteendevetenskap, personal, ekonomi eller liknande. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Då vi verkar i en nordisk organisation ser vi att du har goda kunskaper, både skriftligt och muntligt i svenska och engelska.

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Ahlsell
Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-23
Helena Björk
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Årstaängsvägen 11, Stockholm