TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsmässig Produktchef till Ahlsell i Malmö

Motiveras du av att driva försäljning och lönsamhet? Ahlsell växer och söker nu en produktchef inom kemtekniska produkter i Malmö

Trivs du i en relationsbyggande roll där du får driva och utveckla leverantörs- och sortimentstrategier? Ahlsell fortsätter att växa och söker nu en produktchef till den svenska produktorganisationen inom kategorin kemtekniska produkter. Som produktchef har du en central roll där din uppgift är att definiera, underhålla och utveckla vårt produkterbjudande inom segmentet och ansvara för dess lönsamhet. Du ingår i ett professionellt kategoriteam som samarbetar tvärfunktionellt i den nordiska organisationen för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Ahlsell är en organisation med ett stort engagemang och öppet arbetsklimat, där du ges stort ansvar och möjligheter att utvecklas. Du blir en del av en varm kultur där våra värdeord enkelhet, ansvar och öppenhet genomsyrar vår verksamhet. Vi på Ahlsell strävar efter att göra tillvaron enklare för våra medarbetare och kunder. Våra kunder är proffs som bygger, installerar, reparerar och underhåller. Tillsammans med dem löser vi dagliga utmaningar och gör deras vardag enklare. Visste du förresten att vi har en av Sveriges största säljkårer, mest besökta webbshop och logistik i världsklass?

Tjänstebil
Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som produktchef ansvarar du för din affär och ditt sortiment utifrån marknadens behov. Du medverkar i arbetet med vår nordiska leverantörsstrategi inom ditt område och ansvarar för leverantörsfrågor, relationer och förhandlingar inom ditt sortimentsområde på den svenska marknaden. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

Värt att veta

Ahlsells svenska kategoriteam Infästning och Kemtekniska produkter utgår idag från kontoret i Malmö, vilket naturligt blir din placeringsort. I rollen som Produktchef har du ett kommersiellt ansvar och stort handlingsutrymme, samtidigt som det finns stöd från medlemmarna i det nordiska kategoriteamet. Tjänsten är på heltid och representation och resor är periodvis förekommande. Du rapporterar till Head of Procurement.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en kommersiell roll och vana av att driva förhandlingar, t ex i rollen som produktchef, säljare eller liknande. Du har erfarenhet av kemtekniska produkter, från försäljning, inköp eller produktansvar. I rollen ingår analys av stora mängder artikeldata och därför är det meriterande om du arbetat med det tidigare. Vidare har du goda systemkunskaper, framför allt i Excel, och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. 

Vi tror att du är en person som på ett engagerat, öppet och ansvarsfullt sätt säkerställer ett attraktivt sortiment och på så sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är kommunikativ i din roll och har förmåga att både etablera och utveckla relationer. Vidare har du ett resultat- och målinriktat arbetssätt. 

Alla lediga jobb