TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsområdeschef till Envidan

Vill du arbeta i en ledande position på ett specialistföretag inom vattnets kretslopp? Envidan söker Affärsområdeschef!

Är du en strategisk och utvecklingsinriktad ledare som vill ansvara för vår entreprenadverksamhet? Envidan söker nu en Affärsområdeschef till vårt affärsområde Design & Build. Här får du som chef möjlighet till en nyckelposition med övergripande ansvar för strategi, utveckling, genomförande och resultat inom ditt affärsområde. Dessutom blir du en del av en verksamhet som hjälper företag, kommuner och industrier med hållbara lösningar inom hela vattnets kretslopp!

Din interna titel är Business Director för Business Unit Design & Build. Då vi har kontor i flera delar av landet är det upp till dig viken arbetsplats som är din hemmabas: Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlstad eller Linköping.

Ditt anställningserbjudande

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Jobba hemma
Jobba hemma

Dina arbetsuppgifter

Som Affärsområdeschef är du övergripande ansvarig för vår dagliga drift och strategisk utveckling av vår entreprenadverksamhet Design & Build. Det innebär att du är ytterst ansvarig för resultat, marknad, försäljning och anbud samt genomförande av entreprenadprojekt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

Värt att veta

Du ansvarar för affärsområdet Design & Build som totalt består av ca 25 medarbetare varav två teamledare. De två teamledarna innehar personalansvar för respektive team, och rapporterar i sin tur till dig som affärsområdeschef. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. 

Placeringsort är flexibel och du har möjlighet att utgå från något av våra kontor i Solna/Stockholm, Örebro, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlstad eller Linköping. Eftersom du reser en del i arbetet krävs det att du har B-körkort.

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare arbetat i en ledande position med resultatansvar. Vi ser gärna att du arbetat i liknande roll i en entreprenadverksamhet, t ex som entreprenadchef, arbetschef, projektchef, anbudschef eller liknande. Har du erfarenhet från entreprenader inom vatten- och avloppsreningsverk är det meriterande, likväl som erfarenhet från kommunal och industriverksamhet. I grunden har du en högre teknisk utbildning som civilingenjör eller motsvarande. Du har goda kunskaper och erfarenheter inom entreprenadjuridik och våra standardavtal såsom ABT, SSG, NLM, ABA, AB m.fl. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska, i både tal och skrift, då du har många kontaktytor både internt och externt. 

För att trivas i rollen tror vi att du som person har en god kommunikativ förmåga och driver affären framåt genom ditt engagemang och din affärsmässighet. Du trivs i en ledande position där du genom ditt ledarskap engagerar och får med dig dina kollegor i samma riktning. Du är duktig på att skapa relationer och samverka såväl internt som externt. Vidare präglas ditt arbetssätt av noggrannhet och förmåga att se till detaljer. 

Dina motivationsfaktorer är att bidra till ökad lönsamhet för verksamheten och se andra människor lyckas.

Alla lediga jobb