TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsorienterad projektledare på Summit & Friends

Vill du vara en del av Summit and Friends fortsatta utveckling där du får en viktig roll som projektledare i Stockholm? Sök idag!

Summit and Friends erbjuder konferenser som berör den digitala transformationen. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu dig som vill vara den projektledaren som med hunger, passion och struktur tar sig an ett nytt affärsområde. Lockas du av en roll där du själv får ansvara för att driva en idé till verklighet? Önskar du en vardag där du får möjligheten att förmedla kunskap och lärdomar till en nyfiken målgrupp? Då är Summit and Friends arbetsplatsen för dig!

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare kommer du att få en viktig roll att utveckla och skapa kongresser som berör den digitala transformationen. Här blir du en del av en välkomnande kultur där alla jobbar för samma mål – att fler ska få ta del av kunskapsdelning. Du kommer att bli en del av ett företag som stöttar varandra och ser samtidigt till att ha kul ihop. Här ges du möjligheten att vara med på en spännande resa och i rollen få vara med och påverka företagets framtid. I rollen finns en väldigt god utvecklingspotential där du långsiktigt växer och får utökat ansvar.

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare kommer du att få ta ett helhetsansvar för att utveckla det nya affärsområdet från grunden. Detta innebär bl.a.

Vision och mission är redan satt och du kommer att ha goda förutsättningar för att sätta en grund och ram för att utveckla detta vidare. Du kommer att rapportera direkt till VD.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är tänkt att starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt och kommer att inledas med en introduktion. Tillsammans med ett kärnfullt team sitter ni i fräscha lokaler mitt i Stockholm City.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för den här rollen så tror vi att du tidigare har arbetat ett par år som projektledare eller alternativt har erfarenhet från startups eller annan snabbrörlig organisation. Du kan arbeta strukturerat och har tidigare erfarenhet från att leda projekt, gärna inom event. Vi tror också att du har en god säljvana då detta är något som kommer att behövas i den här rollen. Som person är du handlingskraftig och vet vilka uppgifter som behöver prioriteras. Då du i rollen kommer att ha mycket kontakt med kollegor, partners, talare och intressenter så är dina kommunikativa färdigheter av stor vikt. Du bör tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du även har god kunskap inom digitala verktyg och har erfarenhet av att arbeta med Hubspot och Wordpress.

Alla lediga jobb