TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bred roll som affärsutvecklare till Euromaint

Försäljnings- och marknadsinriktad roll som affärsutvecklare med många kontaktytor.

Har du erfarenhet från fordonsunderhåll eller närliggande bransch? Är du en nätverkande person med förmåga att skapa affärsmöjligheter? Bra! Då kan du vara den affärsutvecklare vi söker för rekrytering till Euromaint i Solna. Vi erbjuder dig en bred roll med eget ansvar och stora möjligheter till att påverka Euromaint fortsatta utveckling.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Euromaint får du verka i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. I din roll som affärsutvecklare har du stora möjligheter att påverka och driva nya affärer samt öka marknadsandelar. Euromaint har ett positivt affärsläge med många anbud och kontrakt i pipen och ser ljust på framtiden. Företaget ingår sedan 2019 i den spanska tåg koncernen CAF som finns i 40 länder på fem kontinenter. Det innebär att du blir en del av en förändringsresa i en internationell företagsgrupp. I den nordiska järnvägsmarknaden har CAF flera pågående fordonsleveranser, så som regionaltåg till Krösatåg, Spårvagnar till Lund, Stockholm och Oslo samt det nya Flytoget i Norge.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du är delaktig i att Euromaint vinner nya affärer och ökar sina marknadsandelar. I rollen ingår också att Euromaint har en stark marknadsposition i Norden i form av god marknadsinsikt, närvaro och kunddialog.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet för tjänsten. Vi ser gärna att du har kunskap om vår bransch eller närliggande i roller som t ex affärsutvecklare eller projektledare eller liknande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

Som person är du analytisk med en förmåga att lösa komplexa frågor. Du är också resultatorienterad med ett intresse för affärsutveckling. Vidare så är du kommunikativ och trivs att skapa kontakt med andra människor samt att bygga ett starkt nätverk.

Alla lediga jobb