TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsutvecklare Rohde & Schwarz Sverige ab

Vill du vara med och forma framtiden inom SIGINT och Electronic Warfare? Rohde & Schwarz söker en Business Developer/Manager.

Vill du ha en viktig roll i ett snabbväxande område inom elektroniksystem för militär och civil användning? Vi söker en Affärsutvecklare med expertis inom signalspaning och säker radiokommunikation för att stärka vår division ytterligare.

Rohde & Schwarz är en världsledande leverantör av systemlösningar inom försvarssektorn och har många starka samarbeten med integratörsföretag liksom civila och militära myndigheter.

Du kan utgå från kontoret i Stockholm eller Göteborg och du har stor möjlighet att anpassa rollen utifrån dina styrkor och tidigare erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Affärsutvecklare hos Rohde & Schwarz får du möjlighet att forma framtiden för våra kunders systemlösningar. Du blir en del av ett litet men etablerat team med långvariga kundrelationer och du kan räkna med starkt stöd från huvudkontoret i München. Som teknikintresserad får du arbeta med högklassiga produkter inom radioövervakning, elektronisk krigföring, kryptolösningar och robusta radiokommunikationssystem för luft, mark och sjö.

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, tjänstebil, friskvårdsbidrag samt deltagande i aktiviteter som stärker teamet. Det förekommer resor framför allt till kunder och till huvudkontoret i München för möten och utbildningar.

 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Förmånsbil
Förmånsbil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du driva affärer och projekt genom hela livscykeln inom militära och civila elektroniksystem. Du har ett nära samarbete med kunder och kollegor inom försäljning, teknisk produktledning, logistik och service. Du har örat mot rälsen och är aktiv i forum, på mässor och andra sammanhang relaterade till området säker och robust radiokommunikation, kryptolösningar samt SIGINT och EW. Du skapar, förhandlar och säljer in lösningsförslag till kunder, följer upp och tar ansvar för leveransfasen och har fokus på långsiktighet. Du trivs med att jobba nära kunder i en rådgivande roll där din systemförståelse och tekniska kunskap bidrar till bättre beslutsfattande för dina kunder. Det kommersiella kan vi stötta dig med i starten, om du inte har det med dig.

Värt att veta

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, med kontor på tre orter i Sverige med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från kontoret i Stockholm eller Göteborg. I Sverige finns ca 25 medarbetare och totalt i Norden, över 100 medarbetare. Du tillhör teamet inom den division som kallas R&S Technology Systems.

Våra förväntningar

Vi söker dig med mångårig erfarenhet från försvars- och eller offentliga elektroniksystem. För att trivas och lyckas i rollen långsiktigt har du förmodligen erfarenhet från arbete som användare, produktexpert, projektledare eller som ingenjör inom SIGINT, EW eller säker radiokommunikation och du har kanske även erfarenhet från försäljning och affärsutveckling.

Som person är du självgående och förtroendeingivande i din roll och trivs med att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer. Du har också förmågan att arbeta disciplinerat och resultatinriktat mot långsiktiga mål och tar dig an utmaningar med ett positivt, nyfiket och lösningsorienterat förhållningssätt.

Alla lediga jobb