TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Strateg till FocusNeo i Stockholm

Vi söker en driven och kreativ Strateg inom Wayfinding till FocusNeo

Är du en en passionerad och idérik Strateg som vill ta ansvaret för att forma och förverkliga framtida möjligheter inom wayfinding? Hos oss på FocusNeo kommer du att arbeta nära vårt team av experter inom wayfinding för att identifiera och genomföra innovativa projekt.

Om du trivs med att arbeta i en snabbtänkt och framgångsrik miljö då är det vid oss du vill jobba! Ansök idag!

Ditt anställningserbjudande

FocusNeo utvecklar design- och skyltlösningar inom besöksupplevelser unikt skapade för fastighetsbranschen och dess behov. Du kommer få drygt 40 kollegor som arbetar inom områden som sälj, utveckling, design, inköp, tillverkning och implementering. Företaget har en familjär företagskultur där du får får vara en kreatör och tillsammans utvecklar ni morgondagens arbetsmetoder. Just nu pågår en spännande satsning inom wayfinding.

FocusNeo erbjuder en en härlig arbetsplats präglad av entreprenörskap där individ och personlig utveckling står i fokus. Ditt arbete kommer att vara fritt och självständigt samtidigt som du tar initiativ i form av säljaktiviteter. Du kommer att ha mycket goda möjligheter att utvecklas och ta ett större ansvar.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Vi på FocusNeo strävar efter att skapa långsiktiga och givande relationer med våra utvalda kunder, ofta fastighetsägare. Vårt mål är att vara kundorienterade och leverera värde genom att implementera rätt strategier och wayfinding i deras projekt. Nu söker vi en strateg med erfarenhet inom försäljning och wayfinding som kan hjälpa oss att uppnå detta mål.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

 

 

Värt att veta

FocusNeo är ett familjeägt företag som nyligen genomfört en generationsskifte. Här genomsyras företagskulturen av kreativitet, öppenhet och hjälpsamhet. De som arbetar här gör det med stolthet och du kommer bli förvånad när du får höra om alla skyltar de designat och monterat för du går garanterat förbi en av dom varje dag.

Som nyanställd kommer du få en gedigen introduktion där du får lära känna hela bolaget och de olika delar som tillhör. FocusNeo har precis flyttat in i nya fräscha lokaler i Solna som andas kreativitet och glädje.

Våra förväntningar

Som strateg inom Wayfinding kommer du att spela en avgörande roll i att analysera och kvalificera de "rätta kunderna och projekten". Din uppgift är att skapa en vinnande affär där kunden ser värdet av sin investering. Du kommer att använda dina analytiska och strategiska färdigheter för att erbjuda de bästa lösningarna till våra kunder.

För att lyckas i rollen behöver du:

Vi ser fram emot att välkomna en driven och kompetent strateg till vårt team för att tillsammans skapa framgångsrika projekt och starka relationer med våra kunder.

Alla lediga jobb