TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Rundvirkeslogistik, som tillhör Network Management, söker vi en affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara logistiklösningar för nya och befintliga affärer.

Idag har vi en handfull kunder som transporterar Rundvirke från de svenska och norska skogarna till bruk runt om i Sverige. Vi håller nu på att skapa ett dedikerat kompetensteam inom segmentet för att bättre kunna möta våra kunders krav på flexibilitet. Enheten kommer bestå av olika kompetenser för att tillsammans kunna möta kundernas krav på flexibilitet samtidigt som vi arbetar på ett effektivt sätt för att bidra till en ökad tillväxt och stärka lönsamheten inom segmentet.

Möjlighet att delvis arbeta hemifrån finns när du har kommit in i rollen.

Ditt anställningserbjudande

Här får du en spännande, utvecklande och ansvarsfull roll.


Affärsutvecklaren möjliggör och översätter våra kunders behov på marknaden till leverans av en designad logistikösning till kund. Du kommer att få arbeta i ett dedikerat kompetensteam där kundmötet till kundlöftet genomsyrar organisationen. Du kommer att bidra till en ökad potential att utveckla både befintliga och nya kunder.

Vidare kommer du även få vara med att utveckla processer och flöden kopplat till rundvirke.

Jobba hemma
Jobba hemma
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Inom Rundvirkeslogistik finns en gedigen logistikkompetens samt skarp analysförmåga, men en central del i vårt arbete är att också ta till vara och sammankoppla den stora detaljkunskap och kompetens som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så förstklassigt resultat som möjligt.

Tillsammans skapar vi effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och
potentiella affärer som möter våra kunders behov.

Våra förväntningar

Du har högskoleexamen inom logistik/ingenjör eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter, eller annan bakgrund vi bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen.

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Alla lediga jobb