TNG
Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Affärsutvecklare till Green Cargo i Hallsberg

Logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Flextid Flextid
Eva Sahlin
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Logistiker med ledaregenskaper samt kunskap inom ekonomi och ett intresse för att utveckla affärer sökes till Green Cargo.

Till enheten Affärsutveckling, som tillhör vår Marknadsavdelning, söker vi nu Affärsutvecklare som kommer projektleda arbetet med att designa och implementera lönsamma, effektiva och hållbara lösningar för befintliga och nya affärer.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du har ett mycket nära samarbete med försäljningsavdelningen i kontakten med våra kunder och du driver det interna arbetet inom Green Cargo tillsammans med representanter från andra avdelningar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Leda arbetet med att utveckla logistiklösningar, för nya och befintliga affärer, genom att designa, resurssäkra och kalkylera i nära samarbete med övriga avdelningar inom Green Cargo.
  • Etablera och projektleda ett team för att utveckla designen av logistiklösningen samt de administrativa tjänsterna i lösningen.
  • Projektleda implementering av nya och befintliga affärer samt säkra kommunikation och överlämning av affärer till linjen.
  • Säkerställa att logistiklösningarna är resurseffektiva, lönsamma, genomförbara och förankrade i organisationen.
  • Kostnadskalkylering av produktionsupplägg för kundförfrågningar som ligger till grund för prissättning
  • Genomföra lönsamhetsanalyser samt säkerställa förbättringsaktiviteter baserat på dess resultat.
  • Bedöma nätverkseffekter och resursutnyttjande i nya produktionslösningar, såväl säkrandet av resurser ex lok, vagnar, personal för framtida affärer.
  • Analysera och översätta kundens behov till vår verksamhet och kommunicera dessa behov inom Green Cargo.
  • Delta i och/eller leda kundmöten och hålla presentationer, internt och externt, av framtagen logistiklösning och dess möjligheter och alternativ.
  • Bidra i kundrelationen samt vara kompetensstöd i förhandling gällande logistiklösning.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Inom Affärsutveckling finns en gedigen logistikkompetens samt skarp analysförmåga, men en central del i vårt arbete är att också ta tillvara på och sammankoppla den stora detaljkunskap som finns inom Green Cargo för att kunna nå ett så förstklassigt resultat som möjligt. Tillsammans skapar vi effektiva, lönsamma och genomförbara lösningar för befintliga och potentiella affärer som möter våra kunders behov.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Du har högskoleexamen eller motsvarande inom logistik eller ekonomi och minst två års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är det meriterande om du har erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt, gärna från transport- och logistikbranschen, samt ett sinne för affärer med fokus på lönsamhet. 

Då du kommer ha många kontakter, både internt och externt, bör du ha en hög social kompetens och en förmåga att bygga och vårda nätverk på olika nivåer. Vidare bör du ha en mycket hög kommunikativ förmåga, både i tal och skrift.

Green Cargo

Green Cargo

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet. Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Rätt gods på rätt plats vid rätt tillfälle i rätt skick - trygga transporter för kunden till minsta möjliga kostnad för miljön. Vi är 2000 medarbetare inom olika yrken och skiftande tjänster. Hos oss är trivseln och stoltheten hög och möjligheten till karriärutveckling är stor, vilket gör att de flesta väljer att stanna länge hos oss. Vi söker medarbetare som med sin kompetens och sitt engagemang vill och kan bidra till att nå uppsatta mål.

Green Cargo
Arbetsgivare Green Cargo
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-02
Eva Sahlin
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Kraftvärmegatan 2, Hallsberg