TNG
Ahlsell söker en butikschef till Borås
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Ahlsell söker en butikschef till Borås

Ahlsell söker en butikschef som vill vara med och utveckla butiken i Borås

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-10-24
6 v semester 6 v semester
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Anna Svedberg
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Ahlsell söker en butikschef som vill vara med och utveckla butiken i Borås

Hos Ahlsell kommer du få arbeta med försäljning och ledarskap i branschens ledande bolag. Vi söker en trygg butikschef som med sitt engagemang och coachande sätt tar personalen och butiken till nya höjder.

Detta är en fantastisk chans att få utveckla butiken i Borås. Vill du bli en del av Sveriges största och bästa säljorganisation och är du redo för att driva en stor butik med oändlig potential?

Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en roll som butikschef i ett stort bolag där vi är marknadsledande men har lyckats behålla vår entreprenörsanda. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle. Här vill vi ha med dig!

Butiken erbjuder 1700 kvadratmeter med de senaste produkterna inom el, bygg, VVS, rör & armatur, skyddskläder och elhandverktyg. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som butikschef är du övergripande ansvarig för butikens utveckling, marknadsföring, leverantörskontakter, säkerhet och lönsamhet. Du har personalansvar för fem butikssäljare och arbetar tätt med både inne- och utesäljare i Borås för att skapa den bästa affären. 

I vardagen handlar din roll bland annat om att;

  • Vara delaktig i den dagliga driften av butiken
  • Ha ett coachande ledarskap och arbeta nära dina medarbetare 
  • Se till att rätt sortiment finns på hyllorna
  • Underhålla och utveckla leverantörssamarbeten
  • Följa upp försäljningssiffror
  • Leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker och lönsam
  • Skapa och utveckla en säljkultur i världsklass
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ansvara för en modern butik i Borås som är utformad efter Ahlsells uppskattade butikskoncept med tydlig skyltning och exponering av varorna.

Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av ledarskap och butik. Du är kommunikativ, förtroendeingivande och öppen. Vi är en stor säljorganisation med ett enormt utbud av produkter. För att lyckas är det viktigt att du gillar att samarbeta, ta ansvar och arbeta resultatinriktat får att nå dina mål.

Det är ett stort plus om du har en bakgrund från retail. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och ditt ledarskap. 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-24
Anna Svedberg
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Anna Svedberg

031-7612223

Räkna ut avståndet till jobbet

Älvsborgsleden 12