TNG
Ahlsell söker Produktionsutvecklare

Ahlsell söker Produktionsutvecklare

Till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg söker vi en kommunikativ produktionsutvecklare

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Maria Tedsjö
Vi ser bortom din CV, ålder, bakgrund, namn och kön när vi rekryterar fördomsfritt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg söker vi en kommunikativ produktionsutvecklare

Är du innovativ och gillar att bygga relationer? Har du arbetat med att utveckla och förbättra arbetssätt, flöden och processer inom logistik och/eller produktion? Bra! Då kan du vara en av de Produktionsutvecklare vi söker till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg!

Ahlsell har sedan starten vuxit sig stora, idag är de marknadsledande, men behållit sin entreprenörsanda. De säljer inte bara produkter, de erbjuder också sina kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Ahlsell tar sin position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell får du arbeta med logistik i världsklass och arbeta för att säkerställa Ahlsells ledande position. Du får aktivt arbeta med utveckling och förbättringar och vara en viktig del i att infria Ahlsells vision; logistik i världsklass! Du tillhör avdelningen Produktionsutveckling och får ett stort ansvar för att proaktivt utmana, utvärdera och utveckla befintliga lösningar och flöden. Då denna roll är nyinrättad på Ahlsell har du stora möjligheter att vara med och forma och påverka uppdraget och arbetet.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du ingår i ett team bestående av flera produktionsutvecklare, vars uppdrag är att ständigt utveckla och utmana befintliga processer. Du kommer även att arbeta tillsammans med ett team av lagermedarbetare som utför ett mer operativt förbättringsarbete. Dessa medarbetare har även en Teamchef som också ingår i teamet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter.

  • Driva projekt och utvecklingsarbete, så som att planera aktiviteter, delegera uppgifter, styra över resurser samt ta ansvar för genomförande och resultat.
  • Utveckla varuflöden från leverantör till kund genom att kontinuerligt analysera, utmana, testa utvärdera och utveckla befintliga lösningar och flöden.
  • Effektivt kommunicera och samarbeta med interna och externa intressenter.
  • Nätverka inom och utanför organisationen för att sprida och samla in kunskap.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utveckla och förbättra processer, både genom större projekt och genom dagligt löpande utvecklingsarbete samt samarbeta med övriga medarbetare inom avdelningen för att säkerställa framdrift i funktionens kort- och långsiktiga uppdrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning och/eller flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap i projektledning. Vi ser gärna att du också har kunskap inom processkartläggning, värdeflödesanalys samt presentationsteknik. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du tar ett stort ansvar och agerar på eget initiativ samtidigt som du gillar att arbeta i team. Vidare så främjar du förändring och nytänkande samt har lätt för att skapa och etablera kontakter. Du utvecklar dig kontinuerligt i din yrkesroll samt är trygg och stabil som person. 

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-20
Maria Tedsjö
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Räkna ut avståndet till jobbet

Terminalgatan 3, 694 91 Hallsberg