TNG
Aktuarie till längre konsultuppdrag!

Aktuarie till längre konsultuppdrag!

Vi söker en engagerad aktuarie till längre konsultuppdrag i centrala Stockholm!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ida Nordin
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Vi söker en engagerad aktuarie till längre konsultuppdrag i centrala Stockholm!

Har du en examen inom matematik eller matematisk statistik och har tidigare arbetat som Aktuarie eller med likvärdiga arbetsuppgifter? Perfekt! Vi söker nu en Aktuarie till ett längre konsultuppdrag hos en välkänd kund i centrala Stockholm.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer med din aktuariella kompetens stödja övriga avdelningar i produktfrågor, prissättningsanalys och systemfrågor.

Du är med i produktutveckling och prissättning, du följer portföljen genom reserv- och lönsamhetsanalys samt agerar kontinuerlig knutpunkt mellan Produkt, Affär och IT. Inom riskförsäkring blandas matematiska metoder för liv-, sjuk- och sakförsäkring – vilket innebär att det finns en hel del utrymme för kreativa lösningar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning. Heltid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker främst dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet i rollen som aktuarie eller motsvarade. Alternativt är du nyexaminerad och vill starta din karriär i ett stort företag med många möjligheter att utvecklas och växa som aktuarie. Du har en akademisk examen inom antingen matematisk statistik, matematik, ingenjör med inriktning finansiell matematik eller motsvarande kompetens.

Vi förväntar oss goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, och tidigare programmeringskunskaper i SAS, SQL och VBA är meriterande.

Tidigare erfarenhet av IFRS17 är ett krav. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-12-15
Ida Nordin
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7