TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Alecta söker nu sex nya Handläggare

Alecta Tjänstepension Ömsesidigt söker nya Handläggare till kontoret i Stockholm

Vill du tillhöra en arbetsplats som gör skillnad varje dag? Vill du omge dig av kompetenta medarbetare som tillsammans med dig strävar efter att era kunder ska känna sig trygga och nöjda? Vi söker dig som är kommunikativ och har erfarenhet av handläggning eller utredning och som vill anta nya utmaningar på en härlig arbetsplats. Vi är ett litet bolag men med ett stort och viktigt uppdrag. Kom och bli en del av vårt gäng!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder inte bara ett engagerande och meningsfullt arbete, utan också motiverade och kompetenta kollegor samt möjligheter till personlig utveckling. Vi prioriterar ditt välmående, din arbetsmiljö och en balanserad livsstil. Vår arbetsplats är belägen på Regeringsgatan i centrala Stockholm, men vi ger även möjlighet till flexibelt arbete och distansarbete under vissa delar av arbetstiden.

Just nu letar vi sex nya försäkringshandläggare till våra team inom kund.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Lunchförmån
Lunchförmån
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland andra av:

 

Värt att veta

Avdelning KUND består av cirka 100 kunniga och engagerade medarbetare. Just nu är det grupperna som hanterar Ålderspension, Sjukpension och Efterlevandeskydd som rekryterar. Totalt är det sex handläggare vi söker.

På vår arbetsplats strävar vi efter att ha en gemensam syn på hur vi arbetar tillsammans - genom att stötta varandra, utforska nya idéer och ständigt förbättras. Vi betonar självledarskap och tror på kraften i vår gemensamma intelligens. Det innebär att vi använder oss av ett agilt arbetssätt där vi samarbetar över funktioner, bryter ned stora uppgifter i mindre delar och experimenterar för att nå framgång. Vårt mål är att växa och utvecklas varje dag.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Har du jobbat inom försäkringsbranschen är det meriterande men inte ett krav. Din svenska behöver vara flytande i både tal och skrift. Du bör ha god datorvana då du kommer att arbeta i flera system samtidigt.

Då du kommer att ha en hel del kundkontakt så är god kommunikation en viktig egenskap. Vidare ser vi att du är noggrann, nyfiken och självgående. För att trivas i rollen behöver du vara en person som gillar att ge service och alltid göra ditt yttersta för att lösa ett problem. Du tycker även det är roligt och givande att ta dig an och lösa lite mer komplexa ärenden genom att använda din goda analysförmåga.

Känner du igen dig i beskrivningen? Härligt! Ansök redan idag!

Alla lediga jobb