TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Älvstranden Utveckling söker redovisningsekonom

Vill du starta ett långt uppdrag i Göteborg till hösten? Nu söker Älvstranden Utveckling dig som vill jobba med redovisning!

Vill du vara med i Nordens största stadsutvecklingsprojekt och samtidigt få njuta av en inbjudande arbetsmiljö på Lindholmen? Älvstranden Utveckling i Göteborg söker nu en redovisningsekonom till ett uppdrag som startar i augusti. Du kommer bli en viktig del utav ett härligt gäng och bidra med dina kunskaper inom ekonomi.

Är det dig vi söker? Sök jobbet redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig att få vara en del utav Älvstranden Utveckling, med andra ord en del av framtida Göteborg. I din roll som redovisningsekonom bidrar du med din kompetens och stöttar dina kollegor i organisationen. Ni kommer tillsammans att arbeta mot hållbar stads- och fastighetsutveckling. 

Älvstranden Utveckling i Göteborg är ett kommunalt bolag som jobbar med vision Älvstaden med målet att främja och skapa en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven tillsammans med näringsliv och förvaltningar.

Konsultuppdraget startar i mitten av augusti och löper under ett helt år.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du sitter i ljusa kontorslokaler på expansiva Lindholmen med nära till vatten, goda lunchrestauranger och kollektivtrafik. Starta morgonen med att ta båten på några minuter från Stenpiren samtidigt som du får njuta av den friska luften. Dina arbetstider är kontorstider med möjlighet till flex. 

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester och din egen konsultchef. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har erfarenhet av:

Då du kommer att ha många kontaktytor tror vi att du har lätt för att samarbeta i team, är prestigelös, kommunikativ och är en person som skapar och bibehåller relationer. Vi söker dig med en högskoleexamen inom ekonomi, för att lyckas i rollen är det viktigt att kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Alla lediga jobb