TNG
Compliance & AML specialist till GCC Capital

Compliance & AML specialist till GCC Capital

Har du ett stort intresse för compliance och AML? Vi söker efter en analytisk och ambitiös person som vill ta nästa steg! Sök här!

Uppdragsgivare GCC Captial AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Har du ett stort intresse för compliance och AML? Vi söker efter en analytisk och ambitiös person som vill ta nästa steg! Sök här!

Är du redo för att utvecklas inom compliance och AML? GCC Capital i Stockholm växer och vi söker vi nu efter en Compliance and AML specialist. Här kommer du få jobba brett med flera delar inom complianceområdet - allt från att bygga strukturer kring peningtvättsfrågor till att ha en rådgivande funktion i compliancefrågor. Det här jobbet passar perfekt för dig som har en utbildning inom juridik och som jobbat inom AML / compliance. Intresserad? Tveka inte att söka redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Compliance and AML specialist hos GCC Capital kommer du axla en viktig roll på bolaget, där du är med och stöttar internt i compliancefrågor och säkerställer strukturer för AML-arbetet. Du erbjuds en varierande, rolig och utmanande roll med mycket eget ansvar stora möjligheter att forma och driva utvecklingen av rollen. Du kommer vara en central punkt, ha många kontaktytor - både internt och externt - och får dagligen stötta upp dina kollegor inom detta viktiga område.

Du kommer vara en del av ett bolag som värdesätter ett modernt, flexibelt arbetsklimat och som också har stora ambitioner. GCC Capital har redan växt mycket på kort tid och har planer på att fortsätta göra det - och vill gärna ha med dig på tåget!

Detta är ett konsultuppdrag till en början på 3 månader men med goda möjligheter till överrekrytering för rätt person. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Compliance and AML specialist kommer du ha en roll med brett ansvar över bolagets arbete med compliancefrågor. Det innebär att du aktivt deltar i uppbyggnad och uppföljning av arbetsprocesser och ser till att regelverk är implementerade och följs samt är bollplank för dina kollegor internt. Du kommer också bland annat att:

  • arbeta i enlighet med rutiner/uppföljningskrav för att utesluta ekonomisk brottslighet
  • jobba med implementering av regulatoriska krav
  • klassificera risker av affärsförbindelser
  • ha kontakt med Finansinspektionen och andra externa aktörer
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

GCC Capital har ett trevligt och välkomnande kontor på Kungsgatan i Stockholm. Jobbet kommer att till en början vara ett konsultuppdrag via oss på TNG, med ambitionen att inom kort gå över till en fast anställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Det är valfritt om du vill jobba på distans eller från kontoret.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till den här rollen som Compliance and AML specialist söker vi dig som:

  • har en utbildning inom juridik
  • har erfarenhet av AML, riskbedömning och regelefterlevnad på central nivå - gärna från finansiell sektorn
  • goda kunskaper i svenska och engelska, finska meriterande.

Som person tror vi att du är självgående, analytisk och trivs med att stort ansvar på egen hand och en vilja att lära och utveckla - både dig själv och företaget du jobbar på. Du är också prestigelös, hjälpsam och gillar att nå mål tillsammans med andra. Då du har många kontaktytor är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och duktig på att prioritera.

Välkommen med din ansökan!

GCC Captial AB

GCC Captial AB

GCC Capital AB grundades år 1953. Företaget bildades initialt som fastighetsbolag, och blev efter en tid inom det Wallenbergägda Incentivegruppen Gambro Credit AB som en del i Gambrokoncernen. Kreditmarknadsbolagstillståndet erhölls redan 2000 och verksamheten bestod då huvudsakligen av finansiering av medicinteknisk utrustning i många olika länder. Sedan 2010 ägs GCC Capital av Accastum AB och bedriver verksamhet inom inlåning genom konkurrenskraftiga räntor och utlåning genom flexibla finansieringslösningar till företag och privatpersoner. GCC Capital är anslutet institut till insättningsgarantin och inlåningsverksamheten attraherar också kunder som söker placeringar med låg risk. Som kreditmarknadsbolag står bolaget under Finansinspektionens tillsyn.

Uppdragsgivare GCC Captial AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-06-05
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungsgatan 42